Μπορεί να μην έχει γίνει ακόμα γνωστή η ημερομηνία των βουλευτικών εκλογών του 2023, τα κόμματα, όμως, έχουν βάλει μπρος στις μηχανές της προεκλογικής περιόδου και ήδη τα σενάρια για τους υποψήφιους έχουν αρχίσει, με ονόματα πρώην αθλητών να δίνουν και να παίρνουν.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν σε ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Star, η Νέα Δημοκρατία έχει κάνει ήδη κρούση στον Αγγελο Χαριστέα να κατέβει υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές στη Θεσσαλονίκη, ενώ πάντα υπάρχει και ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

Στον ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχει ένα όνομα-έκπληξη που «παίζει» από τον χώρο του ποδοσφαίρου και είναι ο Χουάν Ραμόν Ρότσα. Μάλιστα, όπως αναφέρει το κανάλι, ο Ρότσα, αν πει το «ναι», θα μπει στο ψηφοδέλτιο για το Επικρατείας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, είναι από τους θαυμαστές του και μάλιστα πέρυσι τον συνάντησε στην Ηγουμενίτσα, όταν ο Ρότσα ήταν προπονητής στον Θεσπρωτό.

Οσον αφορά το ΠΑΣΟΚ, το «φάντομ», ο Νίκος Σαργκάνης, ακούγεται πως έχει δεχτεί πρόταση να είναι υποψήφιος στον Νότιο Τομέα, ενώ για τον Πειραιά ακούγονται τα ονόματα του Τάκη Λεμονή, αλλά και του Παναγιώτη Φασούλα από τον χώρο του μπάσκετ, ο οποίος είχε διαταλέσει και δήμαρχος της πόλης στο παρελθόν.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις