Το φως της δημοσιότητας βλέπει για πρώτη φορά ο πλήρης τιμοκατάλογος της Intellexa για το Predator. Πρόκειται για ένα έγγραφο εννεά σελίδων, το οποίο δημοσιεύουν οι New York Times, και αποτυπώνει την εμπορική πρόταση της Intellexa σε ουκρανική υπηρεσία πληροφοριών, το 2021. Το κόστος για το βασικό πακέτο παρακολουθήσεων ανέρχεται στα 13,6 εκατομμύρια ευρώ.

Επιβεβαιώνεται εκ νέου ότι οι δυνατότητες του Predator είναι ασύλληπτες, καθώς με ένα κλικ μπορούν να μολυνθούν smarphone με Android λογισμικό ἠ iOS. Σύμφωνα με την προσφορά της Intellexa προς την υπηρεσία της Ουκρανίας, με το Predator θα μπορεί να παρακολουθεί ταυτόχρονα 20 στόχους, που βρίσκονται εντός της χώρας προέλευσης της sim κάρτας. Με έξτρα κόστος 3,5 εκατ. ευρώ, θα υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης στόχων εκτός της χώρας.

Με 950.000 ευρώ θα μπορεί ο ενδιαφερόμενος να μολύνει κινητά περνώντας απλώς δίπλα από τον στόχο, με ένα ειδικό σακίδιο πλάτης, καθώς θα παρεμβάλλεται στο WiFi. Με 4,5 εκατ. ευρώ, θα αποκτά ειδικό όχημα με παρόμοιο αλλά πιο εξελιγμένο εξοπλισμό, που διαθέτει μεγαλύτερη εμβέλεια.

Ο τιμοκατάλογος της Intellexa

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις