«Ο πρωθυπουργός της χώρας ήρθε στη Βουλή, δεν έδωσε καμία απάντηση στα κρίσιμα ερωτήματα και στο τέλος τράπηκε σε φυγή, δείχνοντας ασέβεια στο χώρο» τόνισε

Επίθεση στον πρωθυπουργό για την απόφασή του να αποχωρήσει άρον-άρον από τη Βουλή εξαπέλυσε η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Όλγα Γεροβασίλη, μιλώντας στο «Κόκκινο» και στους Γιώργο Τραπεζιώτη και Γιώργο Μελιγγώνη.

«Αυτό που έγινε ήταν πρωτόγνωρο. Ο πρωθυπουργός της χώρας ήρθε στη Βουλή, δεν έδωσε καμία απάντηση στα κρίσιμα ερωτήματα και στο τέλος τράπηκε σε φυγή, δείχνοντας ασέβεια στο χώρο», υπογράμμισε η βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι «το Κοινοβούλιο δεν είναι ιδιωτικό γραφείο κανενός να μπαίνει και να βγαίνει όποτε θέλει». 

Κληθείσα να σχολιάσει τη φράση του πρωθυπουργού «Είναι δυνατόν να λέτε ότι παρακολουθούσα υπουργούς και στρατηγούς;», η Όλγα Γεροβασίλη επέμεινε ότι αυτή δεν συνιστά διάψευση των αποκαλύψεων. «Αυτό είναι υπεκφυγή και σχολιασμός. Ο κ. Μητσοτάκης κλήθηκε να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις “ναι”, “όχι” ή “δεν ξέρω” και δεν έδωσε καμία απ’ αυτές», είπε η γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Οι παρακολουθήσεις και ο έλεγχος των ΜΜΕ συνιστούν αυταρχική συμπεριφορά και καθεστωτική αντίληψη. Μιλάμε για καθεστώς Μητσοτάκη», δήλωσε η Όλγα Γεροβασίλη, επιμένοντας ότι «ξέρει ο κ. Μητσοτάκης πού βρίσκονται τα στοιχεία: στην ΑΔΑΕ, στην ΕΥΠ και στους παρόχους».

Σχολιάζοντας τον «αφορισμό» Ανδρουλάκη για το «ρεσιτάλ τοξικότητας μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή», η κ. Γεροβασίλη επέμεινε ότι «η προσπάθεια διμέτωπου και κατά της ΝΔ και κατά του ΣΥΡΙΖΑ και η πολιτική των ίσων αποστάσεων δεν έχει μακρύ δρόμο», προειδοποιώντας ότι «τα διλήμματα είναι έντονα και απαιτητικά». «Ο κ. Ανδρουλάκης πρέπει να γίνει σαφής στη θέση και την πολιτική του», κατέληξε η αρτινή βουλευτής.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις