Για τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση διαφθοράς με εμπλεκόμενη την Εύα Καϊλή τοποθετήθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά για την χθεσινή διαγραφή της, «πήρα μία απόφαση χθες για να περιφρουρήσω την παράταξή μας, η κυρία Καϊλή έκανε παιχνίδι Δούρειου Ιππου της ΝΔ».

Μιλώντας το πρωί του Σαββάτου (10/12) στον ANT1 ο Νίκος Ανδρουλάκης ανέφερε πως από τις 26 Ιουλίου και μετά ο ίδιος πήρε αποστάσεις από την Εύα Καϊλή, τονίζοντας χαρακτηριστικά, «από τη στιγμή που κατήγγειλα την υπόθεση για το Pretador η κυρία Καϊλή έλεγε πως είναι κάτι σύνηθες και έχει συμβεί και σε άλλους».

«Είχα ενημερώσει πως η κυρία Καϊλή δεν θα είναι ξανά υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ γιατί λειτουργούσε ως Δούρειος Ίππος της ΝΔ. Ήδη από τη στιγμή που έκανε τις δηλώσεις για το Κατάρ το ποτήρι ξεχείλισε. Άλλοι θα πουν ότι καθυστερήσαμε, άλλοι θα πουν ότι βιαστήκαμε. Σας λέω λοιπόν πως από το Σεπτέμβριο είχα πει ότι η κυρία Καϊλή δεν θα είναι ξανά υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ», συμπλήρωσε ο ίδιος.

«Το σύστημα εξουσίας του κ. Μητσοτάκη έχει απίστευτο θράσος. Η κυρία Καϊλή έκανε δηλώσεις για να υποβαθμίσει το θέμα τον υποκλοπών», υπογράμμισε ο Νίκος Ανδρουλάκης αναφορικά με την υπόθεση των παρακολουθήσεων και τις τοποθετήσεις της ευρωβουλευτή του.

Πρόσθεσε ερωτηθείς σχετικά ότι για τη σύλληψη Καϊλή δεν έχει κάποια επιπλέον πληροφορία: «Πήρα μια απόφαση χθες για να περιφρουρήσω την παράταξή μας. Εγώ δεν είμαι δικαστήριο, δεν ξέρω τι θα γίνει με την απόθεση, γιατί εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα.Ήδη πήρα δημόσια θέση από την προηγούμενη εβδομάδα για τις δηλώσεις της κα Καϊλή για το Κατάρ. Πήρα την απόφαση να διαγραφεί γιατί το ποτήρι ξεχείλισε. Δεν μπορεί να εκτίθεται η παράταξή μας επειδή κάποιοι θέλουν να κάνουν παιχνίδια Δούρειου Ιππου. Δεν θα δεχθώ κανένα εμπόδιο. Μηδενική ανοχή σε τέτοια περιστατικά», τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης στη συνέχεια και πρόσθεσε:

«Τα χθεσινά τα έμαθα όταν τα έγραψαν τα βελγικά sites και οι βελγικές εφημερίδες. Δεν ξέρω τι έχει συμβεί, αλλά οι αποφάσεις μου λαμβάνονται με πολιτικούς όρους».

Τέλος ο κ. Ανδρουλάκης επιτέθηκε ξανά στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και στον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας «εγώ δεν καλύπτω κανέναν, όπως κάνει ο κ.Μητσοτάκης με τον ανιψιό του και ο κ. Τσίπρας με τον Νίκο Παππά».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις