Με ταξί έφυγε ο υιοθετημένος σκύλος του Μεγάρου Μαξίμου, Πίνατ, για να βρεθεί στην νέα του κατοικία, τα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς.

Ο λόγος μετακίνησης η παράδοση των εξουσιών από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στον υπηρεσιακό πρωθυπουργό, Ιωάννη Σαρμά. Μετά το πέρας της διαδικασίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποχώρησε και εν συνεχεία, ο αξιαγάπητος σκύλος Πίνατ, ο οποίος έχει συναντηθεί με όλους τους ηγέτες που έχουν βρεθεί στην πρωθυπουργική κατοικία τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Πίνατ ήταν ένας αδέσποτος σκύλος, που υιοθέτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης το 2021, όταν επισκέφθηκε τη Φιλοζωική Ένωση Ηλιούπολης, και έκλεβε την παράσταση σε πολλές περιπτώσεις, καθώς σάρωνε το Μέγαρο Μαξίμου, όπου διέμενε.

@kyriakosmitsotakis_ 17 ημέρες για τις εκλογές #TikTokDocumentary #BTS #ElectionDiaries #CampaignDiaries #KiriakosMitsotakis ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Η μετάβαση στην υπηρεσιακή κυβέρνηση προκάλεσε αλλαγές στην καθημερινότητά του, με αποτέλεσμα να μετακομίζει στα γραφεία της ΝΔ, στην οδό Πειραιώς, τουλάχιστον μέχρι τις εκλογές, όταν θα επανέλθει, εφόσον ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανεκλεγεί.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις