Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Πικέ και η Σακίρα δεν μένουν πλέον μαζί και η Κολομβιανή τραγουδίστρια έχει πάρει μαζί της και τα δύο παιδιά τους.

Το ισπανικό περιοδικό «HOLA», το οποίο επικαλείται και η ισπανική εφημερίδα «Marca», σε ρεπορτάζ του καταγράφει ότι στις 28 Μαϊου, η Κολομβιανή τραγουδίστρια Σακίρα, υπέστη κρίση άγχους, επιστρέφοντας από τις Κάννες και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Βαρκελώνης, ενώ δημοσιεύονται και φωτογραφίες από το περιστατικό.

Μάλιστα, στις σχετικές φωτογραφίες διακρίνεται η μητέρα της τραγουδίστριας, Nidia Del Carmen Ripoll Torrado, η οποία δείχνει ιδιαίτερα ανήσυχη. Μαζί τους ήταν και μια άλλη γυναίκα, που προσπαθούσε να καθησυχάσει τόσο την ίδια, όσο και την ποπ τραγουδίστρια, που είχε ξεσπάσει σε κλάματα. Ο Πικέ παρακολουθούσε τη σκηνή από απόσταση και φαινόταν ανήσυχος.

Το πλήρωμα του ασθενοφόρου ρώτησε τη Σακίρα αν χρειαζόταν κάποια ψυχολογική βοήθεια και εκείνη απάντησε ότι θέλει να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο της Βαρκελώνης. Στο ίδιο νοσοκομείο πήγαν μετά από λίγη ώρα ο Πικέ και άλλοι συγγενείς της τραγουδίστριας.

Επίσης, το περιοδικό «Cuore» προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις και μάλιστα ανέφερε ότι υπάρχει τρίτο πρόσωπο ανάμεσα στο ζευγάρι. Έκανε λόγο για 20χρονη ξανθιά καλλονή, η οποία σπουδάζει και εργάζεται ως υποδοχή σε κλαμπ και χώρους εκδηλώσεων.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Πικέ και η Σακίρα δεν μένουν πλέον μαζί και η Κολομβιανή τραγουδίστρια έχει πάρει μαζί της και τα δύο παιδιά τους. Η Σακίρα, σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Λάουρα Φα, έχει πάρει την απόφαση να χωρίσουν.

Η κρίση στο γάμο του Πικέ με την Σακίρα δεν είναι κάτι καινούργιο, καθώς σύμφωνα με φήμες -που είχε διαψεύσει μεν το ζευγάρι- φέρεται αρχικά η Σακίρα να είχε απατήσει τον Πικέ το 2021 με τον Πορτορικανό τραγουδιστή Nicky Jam και τότε φέρεται να έφτασαν κοντά στο χωρισμό. Μάλιστα, είχαν μείνει για ένα διάστημα χωριστά, ενώ η τραγουδίστρια είχε πάρει μαζί της τα παιδιά τους.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις