Έλλη Κοκκίνου: Η αγαπημένη τραγουδίστρια αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου λεπτομέρειες για την καριέρα της, από που προέρχεται το ονοματεπώνυμό της, ενώ μίλησε για τον γιο της αλλά και χωρισμούς που είχε στο παρελθόν.

«Ο γιος μου είναι 14, είναι στην εφηβεία. Προς το παρόν, είναι πάρα πολύ ήρεμος, κουλ και συζητήσιμος. Το “όχι” είναι έντονο από την πλευρά του, αλλά δεν έχει κάνει επανάσταση ακόμα. Βέβαια, ούτε εγώ είχα περάσει περίεργη εφηβεία. Η μητέρα μου δεν κατάλαβε ότι είχε έφηβη στο σπίτι. Ίσως επειδή ασχολούμουν με τον αθλητισμό και ξεσπούσα εκεί, πάντα είχε ασχολίες, είχα ένα στόχο. Το θεωρούσα πολύ βαρετό να πάω να κάτσω σε μια καφετέρια για να πιω καφέ”, είπε αρχικά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η ιστορία πίσω από το όνομά της

Η Έλλη Κοκκίνου ανέφερε πως το επώνυμό της προέρχεται από τον προπάππου της, ο οποίος ήταν ψαράς στα Ψαρά.

«Το “Κόκκινος” ήταν παρατσούκλι επειδή ήταν κοκκινοτρίχης και τελικά έμεινε. Μικρή δεν μου άρεσε καθόλου το επίθετό μου και αισθανόμουν πολύ άσχημα γιατί με κορόιδευαν, Κοκκίνου, Πρασίνου και τέτοια. Τώρα όμως… Καλλιτεχνικά είναι πιασάρικο», είπε.

Όσο για το όνομά της, ανέφερε πως είναι αρχαιοελληνικό από το «Έλλη και Φρίξος», ενώ ο πατέρας της αναγκάστηκε να δωροδοκήσει τον παπά ώστε να την βαφτίσει με αυτό.

«Δεν ήταν εύκολο να με βαφτίσουν Έλλη, γιατί ο παπάς δεν το δεχόταν, επειδή δεν ήταν χριστιανικό. Πήρε κάτι από τον μπαμπά μου. Μια κάσα ουίσκι και 5000 δραχμές. Έτσι μου έχουν πει. Δεν ξέρω αν τα ζήτησε ο παπάς ή του τα έδωσε δώρο ο μπαμπάς μου. Ο παπάς έλεγε Ελένη και ο πατέρας μου δεν ήθελε με τίποτα. Βαπτίστηκα Έλλη και έτσι δεν γιορτάζω ποτέ. Δεν με πειράζει, όμως», είπε χαρακτηριστικά.

Έλλη Κοκκίνου: “Έχω κλάψει πάρα πολύ”
Η τραγουδίστρια μίλησε και για το παρελθόν της λέγοντας πως έχει κλάψει πολύ για άντρες,

«Συγκινούμαι εύκολα, με καταστάσεις, ιστορίες, παιδάκια, αλλά δεν κλαίω συχνά. Στο παρελθόν έχω κλάψει πολύ για άντρες, βέβαια. Υπήρξα drama queen πολύ πιο μικρή, που όλα μεγαλοποιούνται και αποκτούν μεγάλες διαστάσεις, αλλά και πιο μετά, έχω ρίξει κλάμα πολύ. Αν δεν θέλω να χωρίσω και με χωρίζουν, κλαίω. Με έχουν χωρίσει. Γιατί να μη με χωρίσουν εμένα; Εδώ δεν μάθατε τι έγινε με τη Σακίρα και τον Πικέ; Αίσχος».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις