Κώστας Φραγκολιάς: Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε το πρώην μοντέλο αναφορικά με την απαράδεκτη ανάρτηση  της Αφροδίτης Λατινοπούλου για την Δανάη Μπάρκα.

Ο Κώστας Φραγκολιάς μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι”, ανέφερε πως η Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν έβαλε στο στόχαστρο την παρουσιάστρια, αλλά ότι «επέλεξε τα σχόλια των ανθρώπων που σχολίαζαν την Δανάη Μπάρκα και την επευφημούσαν».

Όπως ανέφερε , «Η τοποθέτηση της Λατινοπούλου είχε να κάνει με θέμα υγείας. Όπως κατάλαβα, δεν ήθελε να σχολιάσει την Δανάη. Είναι δικαίωμα του καθενός να είναι όπως θέλει και να φοράει ό,τι θέλει, να πηγαίνει όπου θέλει», προσθέτοντας ότι, «Η Λατινοπούλου επέλεξε τα σχόλια των ανθρώπων που σχολίαζαν την Δανάη Μπάρκα και την επευφημούσαν».

«Στη φωτογραφία της Δανάης υπήρχαν κάποια σχόλια που επευφημούσαν μια εικόνα που δεν δείχνει και τον πιο υγιή άνθρωπο, ας το πούμε έτσι», κατέληξε ο Κώστας Φραγκολιάς.

Η Σίσσυ Χρηστίδου στη συνέχεια δεν μπόρεσε να μην σχολιάσει τις δηλώσεις αυτές, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά της, τόσο η ίδια όσο και ο Παύλος Σταματόπουλος. Όπως έιπε χαρακτηριστικά,  «Με αγάπη το εξηγώ στον Κώστα, ότι δεν ήταν σχόλια ανθρώπων, αλλά το τιτλάκι που έβαλε στη φωτογραφία το περιοδικό You. Το μήνυμα που περνά η κίνηση του περιοδικού είναι ότι it’s ok να πας στη θάλασσα και να είσαι όπως είσαι. Η κα Λατινοπούλου χρησιμοποίησε αυτή τη φωτογραφία και γι’ αυτό σχολιάστηκε. Τον Κώστα τον συμπαθώ πολύ και γι’ αυτό μου κάνει εντύπωση που συνεχίζει να κάνει τέτοια τοποθέτηση. Συνεχίζει να μην έχει καταλάβει ποιο είναι το θέμα, αυτό αισθάνομαι».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις