Για τη σύλληψη του δημοφιλούς τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη μετά την καταγγελία για ξυλοδαρμό της συντρόφου του, σχολίασε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρος Μπαλάσκας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα».

Ο κ. Μπαλάσκας τόνισε ότι ο τραγουδιστής έχει απασχολήσει την αστυνομία αρκετές φορές και πως ελπίζει να αποδειχθεί ότι δεν χτύπησε τελικά γυναίκα.

«Έχει ξανααπασχολήσει πολλές φορές. Σαν τραγουδιστής είναι από τους ιδιαίτερα αγαπητούς εγώ τον αγαπώ και έχω πάει πολλές φορές σε καταστήματα στα οποία εργάζεται να τον δω. Καλό θα είναι μερικές φορές όταν έχουμε ένα τέτοιο δημόσιο προφίλ, να αποφεύγουμε άλλα πράγματα», είπε ο συνδικαλιστής αστυνομικός.

Σύμφωνα μάλιστα με τον κ. Μπαλάσκα, ο Θέμης Αδαμαντίδης έχει «ψιλονευριάσει» με την αστυνομία επειδή κάνει τη δουλειά της.

«Έχει ψιλονευριάσει με εμάς ο Αδαμαντίδης, γιατί του βάλαμε χειροπέδες… Ας του πούμε τώρα από τηλεοράσεως του Θέμη: Θέμη, δουλειά μας είναι, μη νευριάζεις μαζί μας. Μην νευριάζεις και με τα παιδιά που σε πήγαν στο δικαστήριο τώρα, ας το», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις