Άρης Σοϊλέδης: Ο φιναλίστ του φετινού Survivor κατέκτησε τη δεύτερη θέση.

Σήμερα Παρασκευή 08/07, ο πρώην παίκτης του Survivor έδωσε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Love It».

Ο ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε όπως ήταν λογικό, στο «δολοφονικό» βλέμμα, όπως χαρακτηρίστηκε, της Μαρίας Αντωνά, στον τελικό, όταν άκουσε το όνομα του νικητή.

«Όταν ο άνθρωπός σου, ο οποίος σου λείπει έξι μήνες έχει φτάσει στον τελικό σε ένα παιχνίδι μέσα στο οποίο έχει περάσει όσα έχει περάσει, έχει δεχθεί όλα αυτά που έχει δεχθεί και ακούς πως δεν είναι ο νικητής, τι περιμένεις; Αν η Μαρία χοροπηδούσε και γελούσε δεν θα σχολιαζόταν χειρότερα;

Είχε μια πολύ φυσιολογική αντίδραση και επειδή γνωρίζω πολύ καλά την Μαρία – όσο κανένας άλλος – καταλαβαίνω ότι αυτό το ύφος, το βλέμμα της δεν είναι κακία, δεν είναι θυμός. Έψαχνε να βρει εμένα να δει πώς θα αντιδράσω. Σε καμιά περίπτωση η Μαρία δεν κοιτούσε έτσι τον Στάθη ή την Αλεξάνδρα. Ως ζευγάρι βλέπουμε πάντα το καλό. Ποτέ δεν έχουμε δίπλα μας ανθρώπους που βλέπουν το κακό. Χαιρόμαστε με τη χαρά του άλλου», τόνισε ο Άρης Σοϊλέδης.

Όσον αφορά στις δηλώσεις που έκανε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ότι κάλεσε το ζευγάρι σε μία μεγάλη έξοδο μετά τον τελικό και εκείνοι δεν τους ακολούθησαν, ο Άρης Σοϊλέδης τόνισε πως εκείνος έκανε την πρόταση εξαρχής, ωστόσο εξαιτίας της κούρασης και της επιθυμίας του να περάσει χρόνο με την Μαρία Αντωνά, προτίμησε να επιστρέψουν στο σπίτι τους.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις