Μάτζικ Τζόνσον: Ο πρώην μπασκετμπολίστας βρίσκεται για διακοπές στην Ελλάδα μαζί με τη σύζυγό του Κούκι.

Μάλιστα δηλώνει, ξετρελαμένος με τη χώρα μας, όπως φαίνεται και στις αναρτήσεις που έκανε στα social media του, στα οποία δεν σταμάτησε να ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο.

Ο Μάτζικ Τζόνσον επισκέφτηκε και την Ακρόπολη και μοιράστηκε την εμπειρία του με τους φανς του. Σε μια φωτογραφία κράτησε και ασπίδα θέλοντας να μπει στο κλίμα…

Ο 67χρονος αθλητής και η γυναίκα του Κούκι εκτός από την Ακρόπολη, επισκέφθηκαν και τα ελληνικά νησιά.

«Σήμερα είχα μια εμπειρία που άλλαξε τη ζωή μου, γεμάτη με τόση βιβλική ιστορία. Επισκεφθήκαμε την Ακρόπολη της Αθήνας, μια οχυρωμένη ακρόπολη που βρίσκεται στην κορυφή ενός λόφου με τέσσερις ναούς. Είδαμε ιστορικά ορόσημα, όπως τον Παρθενώνα, που ήταν αφιερωμένος στην Αθηνά Παρθένο το 447 π.Χ., τα Προπύλαια, το Ναό της Αθηνάς Νίκης που χτίστηκε το 431 π.Χ., το Ερέχθειο και το Ωδείο Ηρώδου Αττικού που χτίστηκε το 174 μ.Χ» έγραψε στην ανάρτησή του ο Μάτζικ Τζόνσον.

Ο Μάτζικ Τζόνσον συνέχισε τις διακοπές του με τον σκάφος του περνώντας από τον Ισθμό της Κορίνθου. «Η Κούκι κι εγώ στη διώρυγα της Κορίνθου. Με μήκος 4 μίλια, ολοκληρώθηκε τη δεκαετία του 1890 και συνδέει τον Κορινθιακό Κόλπο με το Ιόνιο Πέλαγος, τον Σαρωνικό και το Αιγαίο» έγραψε στην ανάρτησή του.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις