Η Φαίη Σκορδά αποτελεί πλέον, παρελθόν από τον ΑΝΤ1 κι όπως φαίνεται, θα λείψει πολύ τόσο στο κοινό, όσο και στους συνεργάτες της.

Μετά από εννέα χρόνια, η συνεργασία της με τον τηλεοπτικό σταθμό ολοκληρώθηκε και τα social media έχουν γεμίσει με φωτογραφίες της από φίλους και συνεργάτες που την αποχαιρετούν.

Η Ναταλία Γερμανού δεν άφησε ασχολίαστο τον ντόρο που γίνεται γύρω από το όνομά της και μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται», την οποία παρουσιάζει, τόνισε πως η αξία μιας παρουσιάστριας φαίνεται στον αποχαιρετισμό.

«Κράτησε το χαμόγελό της, καθ’ όλη τη διάρκεια που αποχαιρετούσε. Δεν κατέφυγε καθόλου και αυτό της το δίνω. Το εκτίμησα πάρα πολύ, που δεν βρήκε την εύκολη λύση να κάνει μια δραματική έξοδο. Βρήκα τον αποχαιρετισμό της εξαιρετικά αξιοπρεπή και πολύ αληθινό. Τονίζουμε τα αυτονόητα, γιατί πλέον το να είσαι αληθινός δεν είναι αυτονόητο», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Βλέποντας τον λόγο της και πόσο γλυκά και ωραία και απλά μίλησε, στάθηκα σε κάτι. Για εμένα η αξία της παρουσιάστριας ίσως φαίνεται εκείνη τη στιγμή. Τη στιγμή του αποχαιρετισμού που φεύγει από μια οικογένεια, μετά από μια πολυετή συνεργασία. Όταν όλοι οι συνεργάτες της είναι εκεί στο πλατό και την κοιτάζουν με τόση αγάπη. Αυτό λέει πολλά για εσένα, Φαίη».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις