Η τραγουδίστρια, λίγο πριν αρχίσει η καλοκαιρινή της περιοδεία βρέθηκε στην πρωτεύουσα στις ΗΠΑ για μία ιδιαίτερη συναυλία.

Την τελευταία μέρα της Κληρικολαϊκής Συνέλευσης, το συνέδριο που μαζεύονται όλοι οι ιερείς από όλη την Αμερική είχε στο πρόγραμμα Δέσποινα Βανδή.

 
Στην εισαγωγή της, η Δέσποινα Βανδή χαιρέτισε τη μαζική συμμετοχή στις εργασίες της Αρχιεπισκοπής Αμερικής, τονίζοντας ότι η θρησκεία είναι σημαντική για τους Ελληνες και δη του εξωτερικού.

«Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη. Χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι εδώ ανάμεσά σας σε μια τόσο σημαντική στιγμή. Σας ευχαριστώ για τη μεγάλη τιμή που μου κάνατε, για την πολύ μεγάλη γιορτή που έχετε, να είμαι εδώ μαζί σας. Είναι αλήθεια πως εμάς τους Ελληνες η γλώσσα μας και η θρησκεία μας είναι αυτό που μας ενώνει όλα αυτά τα χρόνια και έχουμε αντέξει. Είναι υπέροχο ότι συναντιόμαστε σε διάφορα μέρη του κόσμου, με απόλυτο σεβασμό στην παράδοσή μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια αποθεώθηκε από την ομογένεια, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες πρέπει να ήταν η πρώτη φορά στην πολυετή καριέρα της, που τραγούδησε μπροστά σε τόσους ιερείς.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις