Έλλη Κοκκίνου: Αυλαία έριξε η επιτυχημένη εκπομπή Chart Show με ένα αφιέρωμα στα 30 πιο επιτυχημένα καλοκαιρινά τραγούδια των τελευταίων 40 ετών.

Το τραγούδι πάντως που τερμάτισε πρώτο ήταν το «Μη μου μιλάς για καλοκαίρια» της Σοφίας Αρβανίτη.

Η οικοδέσποινα είχε καλέσει πολλούς λαμπερούς καλλιτέχνες για αυτή την τελευταία εκπομπή. Η Έλλη Κοκκίνου ήταν μια από αυτές, η οποία πιο εντυπωσιακή από ποτέ τραγούδησε τις μεγάλες επιτυχίες της και μας ταξίδεψε σε όμορφες καλοκαιρινές στιγμές.

Αφού ερμήνευσε το τραγούδι «Αυτό το καλοκαίρι» οι δύο γυναίκες άρχισαν να πειράζουν η μία την άλλη.  Μάλιστα, η Δέσποινα Βανδή είπε στην Έλλη Κοκκίνου, «Δεν είσαι πολύ φίλη μου πάντως. Είσαι πολύ όμορφη σήμερα, δεν έπρεπε να το κάνεις αυτό».

Η τραγουδίστρια της ανταπέδωσε το κοπλιμέντο και το show συνεχίστηκε σε πολύ θερμό κλίμα. Η Έλλη Κοκκίνου αναφέρθηκε επίσης, στο τραγούδι «Αυτό το καλοκαίρι» και έκανε έναν χιουμοριστικό διάλογο με την παρουσιάστρια.

Πιο συγκεκριμένα, της είπε: «Αυτό το τραγούδι ήταν παραγγελία από εμένα. Κάποια στιγμή, όταν είχαμε τελειώσει τις ηχογραφήσεις με το άλμπουμ, μου λέει ο Φοίβος: “Θέλω να γράψω άλλο ένα, έχεις κάποια ιδέα;”. Εμένα η αγαπημένη μου εποχή είναι τα Χριστούγεννα, είχες κλέψει όμως το χριστουγεννιάτικο, το είχε γράψει σε εσένα κι έτσι, πήγα στο καλοκαιρινό».

Η Δέσποινα Βανδή αποχαιρέτησε στο τέλος της βραδιάς το κοινό με  την υπόσχεση πως θα ξαναβρεθούν σύντομα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις