Σταμάτης Γονίδης: Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Open Weekend» ο τραγουδιστής μίλησε για την επερχόμενη συνεργασία του με τον Γουίλιαμ Μάρλεϊ.

Αρχικά, αναφέρθηκε στο τραγούδι που θα κυκλοφορήσει.

«Είναι μια πρόταση που είχα από τον παραγωγό μου, τον Ανδρέα Γιατράκο, ο οποίος έχει μια επαφή, μια φιλία με τον παραγωγό του Γουίλιαμ Μάρλεϊ. Θα πούμε ένα πολύ ωραίο τραγούδι. Το άκουσα, έγραψα κι ελληνικούς στίχους για να συμβαδίζει και με αυτά που έχουν γράψει κι εκείνοι κι όπου να ‘ναι, θα μπούμε στο στούντιο. Μπορώ να πω ότι θυμίζει στο στυλ κάτι από ρέγκε, αλλά πιο πολύ φέρνει σε ρούμπα», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφέρθηκε όμως και στην καλλιτεχνική του υπόσταση και πώς αυτή επηρεάζει τον ίδιο, αλλά και τον τρόπο που τον βλέπουν οι άλλοι.

«Στο παρελθόν ζούσε πιο πολύ ο Γονίδης. Τον Σταμάτη τον ανακάλυψα εδώ και κάποια χρόνια κι είδα ποιοι τον αγαπάνε. Επόμενο ήταν οι γυναίκες να κοιτάνε τον καλλιτέχνη Γονίδη, εντάξει, το ήξερα. Δεν είμαι και ο ωραίος άνδρας. Δεν είμαι όμορφος, είμαι λίγο τυπάς και γλυκός. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχεις ένα παλικάρι που είναι οικοδόμος ή μηχανικός και είναι ομορφόπαιδο, λεβέντης, πιο όμορφος και εσύ επιλέγεις εμένα», τόνισε ο τραγουδιστής.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις