Φαίη Σκορδά: Ο σταθμός χθες με ανακοίνωσή του καλωσόρισε την παρουσιάστρια στην ομάδα του.

Η παρουσιάστρια έκανε ουσιασττικά την πρώτη της ανάρτηση, κάνοντας repost τα stories του σταθμού σχετικά με την αλλαγή τηλεοπτικής στέγης.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ

«Ο ΣΚΑΪ υποδέχεται με ιδιαίτερη χαρά στο δυναμικό του, τη Φαίη Σκορδά. Η Φαίη, έχει δημιουργήσει μια ακλόνητη και διαχρονική σχέση εμπιστοσύνης με το τηλεοπτικό κοινό, με τη δυναμική προσωπικότητά της, την ευγένεια που την ακολουθεί πιστά σε όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας, το ειλικρινές χαμόγελο, την ευθύτητα, τη διάθεση για χαρά που θέλει να μοιράζεται με τους τηλεθεατές της. Καλωσορίζουμε τη Φαίη στον ΣΚΑΪ από όπου θα μας λέει φέτος με το δικό της, μοναδικό τρόπο την πιο γλυκιά «καλημέρα», και ευχόμαστε μια όμορφη και δημιουργική τηλεοπτική χρονιά», ανέφερε η ανακοίνωση.

Θυμίζουμε ότι μετά από 10 χρόνια στο κανάλι του Αμαρουσίου η Φαίη Σκορδά αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό από το πόστο του «Πρωινού».

«Δεν έχω ετοιμάσει τίποτα να πω…», ήταν μερικά από τα τελευταία λόγια της Φαίης Σκορδά. Η παρουσιάστρια ευχαρίστησε τον ΑΝΤ1 για τα εννιά με δέκα χρόνια που ήταν στο κανάλι και τη στήριξη που είχε μέχρι την τελευταία στιγμή. Συγκινημένη στο φινάλε και με βουρκωμένα μάτια είπε: «Μέσα σε ένα λεπτό μέσα στο οποίο δεν μπορώ να σας περιγράψω αυτά τα 9-10 χρόνια στην οικογένεια του ΑΝΤ1. Με χαμόγελο και με ευγνωμοσύνη θέλω να κλείσει αυτή η σεζόν. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του ΑΝΤ1, γιατί είναι πραγματικά οικογένεια. Γιατί είναι κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι πραγματικά σε αγκαλιάζουν.

Να ευχαριστήσω αυτή την ομάδα, σας κοιτώ όλους στα μάτια αυτές τις μέρες. Δεν έχει καμία σημασία, γιατί αυτό που μένει στο τέλος είναι μόνο μια αγκαλιά. Χθες κοιτούσα την Λίτσα και δεν άντεχα. Να περάσετε ένα υπέροχο καλοκαίρι. Εγώ θέλω να συνεχίσω να σας φτιάχνω τη διάθεση. Αυτό μόνο. Καλό καλοκαίρι».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις