Καλοκαίρι τέλος για τη Δανάη Μπάρκα, η οποία μετά από μία περίοδο ξεκούρασης και ανανέωσης, επέστρεψε στην Αθήνα προκειμένου να προετοιμαστεί ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν και ετοιμάζει μαζί με την επιτυχημένη ομάδα της, τις απαραίτητες λεπτομέρειες για την πρεμιέρα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» που είναι προγραμματισμένη για τις 5 Σεπτεμβρίου.

Το φετινό καλοκαίρι βρήκε τη γεμάτη ζωντάνια παρουσιάστρια να έχει ένα διαφορετικό hairlook,  έχοντας κάνει μαλλιά ράστα κοτσιδάκια, τα οποία, όπως είδαμε και μέσω των social media που διαχειρίζεται, αποχωρίστηκε πριν λίγες μέρες ενόψει και της έναρξης της εκπομπής της.

Στο μήνυμα της στην φωτογραφία που ανήρτησε στο Instagram έγραψε χαρακτηριστικά: «2022-2023 #season. Νέα σεζόν, νέο μαλλί, ίδια χαρά, ίδια μαγικά χέρια».

Η νεαρή παρουσιάστρια δεν ξέχασε όλο αυτό το διάστημα τις αρχές και τις αξίες που κουβαλά και προσπαθεί να εξωτερικεύσει και σε πρόσφατη ανάρτηση της, είχε γράψει χαρακτηριστικά:

«Ευχόμαστε «Χρόνια Πολλά» όλοι οι πιστοί εδώ και μέρες,και παρατηρώ πόσο οξύμωρο είναι κάποιες φορές σε σχέση με την συμπεριφορά μας.

Ευχόμαστε χρόνια πολλά αλλά με την πρώτη ευκαιρία γινόμαστε αγενείς με όλους.

Ευχόμαστε χρόνια πολλά αλλά γκρινιάζουμε σε έναν σερβιτόρο που δουλεύει 12ωρες το λιγότερο με 40 βαθμούς Κελσίου αν αργήσει να μας φέρει νερό.

Ευχόμαστε χρόνια πολλά ενώ καταγγέλλουμε το δίπλα μαγαζί απ το σπιτι μας το οποίο ήταν κλειστό 2 χρόνια και άντεξε ως δια μαγείας την κατάσταση και ζουν 10-20-30 οικογενειες από αυτό επειδή είναι δυνατά η μουσική το βράδυ.

Ευχόμαστε χρόνια πολλά ενώ στην πρώτη παρεξήγηση από τα νευρα μας δημιουργούμε νέες βρισιές.

Ευχόμαστε χρόνια πολλά ενώ μπαίνουμε στα σοσιαλ και σχολιάζουμε αρνητικά όποιον υπάρχει και δεν υπάρχει.

Ευχόμαστε χρόνια πολλά ενώ κρίνουμε ανθρώπους απο την εμφάνιση τους,την ιδιαιτερότητα τους,τα μαλλιά τους,το ντύσιμο τους χωρίς να σκεφτούμε αν θα στεναχωρηθούν ή πως θα αισθανόμασταν αν το έκαναν σε κάποιον που αγαπαμε.

Ευχόμαστε χρόνια πολλά ενώ την ίδια ώρα είμαστε ρατσιστές και σπέρνουμε διχόνοια.

Ευχόμαστε χρόνια πολλά αλλά τα δικά μας προβλήματα τα προβάλουμε σε άλλους εκτονώνοντας τον θυμό μας παντού. Τελικά,μήπως να ευχόμαστε χρόνια πολλά και καλά αλλά να το εννοούμαι;

Μήπως να ευχόμαστε ψυχραιμία,αγάπη,ενσυναίσθηση, κατανοηση,αλληλεγγύη και φροντίδα για όλα τα όντα γυρω μας; Μήπως να καταλάβουμε πόσο χρήσιμοι,αναγκαίοι και απαραίτητοι είμαστε όλοι και να ζήσουμε αρμονικά; Αυτό είναι η δίκη μου ευχή. (Σκέψη Αυγουστιάτικη,για να την θυμάμαι πρώτα εγώ και μετά όλοι οι άλλοι. Σκέψη Αυγουστιάτικη που την μοιράζομαι στο ιντερνετικό μου ημερολόγιο για να μείνει να την βλέπω όταν κάνω τα παραπάνω ή όταν αγχώνομαι για βλακείες. Σκέψη Αυγουστιάτικη που την μοιράζομαι με εσάς που δεν γνωριζόμαστε ΑΛΛΑ είναι σαν να είμαστε οικογένεια διαδικτυακή). Χρόνια πολλά,καλά,αρμονικά.

Να χαμογελάμε και να εκτιμάμε ο,τι έχουμε τώρα χωρίς να το θεωρούμε δεδομένο.

Με τα δυσκολα & τα εύκολα,η ζωή είναι δωρο. Ας ρίξουμε ένα χαμογελο», είχε τονίσει η Δανάη μια ημέρα μετά τον Δεκαπενταύγουστο.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις