«Σήμερα»: Ο Δημήτρης Οικονόμου ως παλαιότερος, υποδέχτηκε τον Άκη Παυλόπουλο και τη Ντόρα Κουτροκόη στο πλατό του ΣΚΑΪ.

Οι δύο παρουσιαστές ήρθαν να συμπληρώσουν το κενό μετά την αποχώρηση της Μαρίας Αναστασοπούλου, η οποία θα βρίσκεται πλέον, στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη στο «Καλημέρα Ελλάδα».

«Κυρίες και κύριοι καλημέρα, καλώς ήρθαμε. Καλώς ήρθατε κι εσείς. Καλώς ήρθαν και τα παιδιά από εδώ» είπε ο Δημήτρης Οικονόμου στο τηλεοπτικό κοινό και στους νέους του συνεργάτες. «Καλημέρα, καλή σεζόν και από εμάς, καλώς σε βρήκαμε Δημήτρη» σημείωσε με τη σειρά της η Ντόρα Κουτροκόη.

«Καλώς ανταμώνουμε κυρία μου» ανέφερε ο Άκης Παυλόπουλος στη Ντόρα Κουτροκόη με την οποία συνεργαζόταν τηλεοπτικά στο παρελθόν.

Ο Δημήτρης Οικονόμου, μάλιστα, έκανε χιούμορ στους συνεργάτες του, καθώς τους έφερε ξανά κοντά. Ο δημοσιογράφος, μάλιστα, ξάφνιασε τους συνεργάτες του, καθώς έκανε μια αναφορά στην παλαιότερη συνεργασία τους στο OPEN, η οποία είχε τελειώσει. «Εσείς οι δύο ρε παιδιά είχατε πάρει διαζύγιο κάποια στιγμή», είπε ο δημοσιογράφος. Μετά τα πρώτα αμήχανα χαμόγελα, ο Άκης Παυλόπουλος και η Ντόρα Κουτροκόη απάντησαν: «Πήραμε μια ανάσα. Ήρθαμε πάρα πολύ κοντά και είπαμε να κάνουμε ένα break».

«Το πάω στην κουμπαριά ρε παιδιά, ότι σας έφερα εγώ και πάω να κάνω τον κουμπάρο. Αν σας βγαίνει κι εσάς δηλαδή», εξήγησε ο παρουσιαστής.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις