Βίκυ Καγιά: Η ίδια όσο και οι υπόλοιποι κριτές στο GNTM, έχουν «κατηγορηθεί» για bullying στα κορίτσια που συμμετέχουν, ήδη από τις πρώτες προβολές του ριάλιτι.

Η Βίκυ Καγιά, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες απαντώντας στις αρνητικές που δέχεται το team των κριτών.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν ασκούμε κανένα είδους βία και κανένα είδος μπόουλινγκ, Αγαπάμε τις γυναίκες και προσπαθούμε με κάθε τρόπο που μπορούμε να πατάξουμε κάθε είδους βία απέναντι στη γυναίκα. Απαγορεύεται ο οποιοδήποτε με οποιοδήποτε τρόπο να υπονοεί κάτι τέτοιο. Τα αρνητικά σχόλια με τα χρόνια τα έχω συνηθίσει. Την εποχή του πρωινού καφέ έκλαιγα συνέχεια και δεν έβγαινα από το σπίτι μου».

Σχετικά με τον χαρακτηρισμό σκουπίδια της Μαρίνας Πατούλη, η Βίκυ Καγιά σχολίασε: «Έχει το δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη της. Εγώ δεν την γνωρίζω προσωπικά την κυρία, αλλά μπορεί να λέει δημόσια της γνώμη της ελεύθερα. Αυτή η εκπομπή δημιουργεί πάρα πολλά συναισθήματα και είναι όλα δεκτά. Είναι αστείο όλο αυτό, εγώ δεν έχω να πω τίποτα κακό για κανέναν άνθρωπο».

Τέλος, η Βίκυ Καγιά τοποθετήθηκε και για τις φήμες που την ήθελαν να έχει τσακωθεί με την Σοφία Χατζηπαντελή κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του ριάλιτι μόδας, λέγοντας: «Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι το babe love μου, μιλάμε καθημερινά και στο τηλέφωνο και στο Instagram. Την λατρεύω και την εκτιμώ, την γουστάρω πολύ που φωνάζει και στα επόμενα επεισόδια θα δείτε και άλλα».

Το βίντεο προβλήθηκε στην εκπομπή Mega Καλημέρα.
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις