Δούκισσα Νομικού: Με πάνω από 11.000 Like από τους θαυμαστές και τους φίλους της η ανάρτηση της παρουσιάστριας στα social media, το απόγευμα της Κυριακής 25/9, με την οποία ενημερώνει ότι αποχωρεί από το Πρωινό, παραμένοντας όμως στο στελεχιακό δυναμικό του ANT1.

Γράφει η παρουσιάστρια,

«Ευχαριστώ τον ΑΝΤ1 που σεβάστηκε την επιθυμία μου να αποχωρήσω από το Πρωινό. Τιμώ τις συνεργασίες μου όλα αυτά τα χρόνια με επαγγελματισμό, αφοσίωση και συνέπεια. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, ήταν όμως αναπόφευκτη. Ο σεβασμός είναι για μένα αξία αδιαπραγμάτευτη και οδηγός ζωής. Η ευγένεια είναι δύναμη και όχι αδυναμία.

Ευχαριστώ το σταθμό και τους συντελεστές της εκπομπής, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, για όσα (λίγα) προλάβαμε να μοιραστούμε και εύχομαι στον Γιώργο και στην ομάδα καλή συνέχεια και καλή επιτυχία. Σας ευχαριστώ για την αγάπη και τη νοερή σας αγκαλιά όλες αυτές τις ημέρες, τη χρειαζόμουν».

Φίλοι, συνεργάτες και θαυμαστές της Δούκισσας Νομικού έσπευσαν να σχολιάσουν στην ανάρτησή της, εκφράζοντας την αγάπη και τον θαυμασμό τους για εκείνη και τον χαρακτήρα της.

Δείτε την ανάρτηση.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις