Μπορεί να έγινε γνωστός από την ατάκα «εν κουλί» στο Master Chef, ο Χαράλαμπος Κοτσώνης, όμως, αποφάσισε να αφήσει την μαγειρική για προσωπική ενασχόληση και πλέον σπουδάζει ψυχολογία.

Ο Χαράλαμπος Κοτσώνης ήταν ένας από τους παίκτες του MasterChef που προβλήθηκε το 2019,  πέρασε από τα auditions και οι τρεις κριτές του έδωσαν το εισιτήριο για το σπίτι του διαγωνισμού. Το διαγωνιστικό του “ταξίδι” ήταν μακρύ, μιας και κατάφερε να παραμείνει στον διαγωνισμό μαγειρικής του Star μέχρι τον Μάρτιο και πέτυχε κάτι ιδιαίτερο, μιας και έχει αποτυπωθεί στη μνήμη του κοινού από την φράση «εν κουλί αυτό;» που είπε στον Παντελή όταν διαγωνίζονταν σαν ζευγάρι.

Η ζωή του μετά το MasterChef άλλαξε πολύ, αφού άφησε τη μαγειρική και τώρα σπουδάζει ψυχολογία και μάλιστα είναι στο δεύτερο έτος.

«Κατάθλιψη όχι, δεν πέρασα, αλλά μπορώ να πω ότι πέρασα ηλικιακή κρίση. Σπουδάζω ψυχολογία είμαι στο δεύτερο έτος, άφησα την μαγειρική πίσω μου, τουλάχιστον επαγγελματικά, δεν μπορούσα να τα κάνω ταυτόχρονα, ήταν η πιο κρίσιμη στιγμή της ζωής μου. Μετά το παιχνίδι μου έστελναν αρνητικά μηνύματα, όπου πήγαινα τις περισσότερε φορές έπαιρνα τα ψυχρά τους βλέμματα». Συμπλήρωσε στο τέλος της συνέντευξης ο Χαράλαμπος Κοτσώνης.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις