Πέτρος Λαγούτης: Με αφορμή τον ρόλο του στη νέα σειρά του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι» ο ηθοποιός μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την καριέρα και την οικογένειά του.

Ο ηθοποιός μίλησε για τα μαθητικά του χρόνια αποκαλύπτοντας πως ήταν ροκάς με μακριά μαλλιά, ότι ήθελε να γίνει ποδοσφαιριστής αλλά και ότι πέρασε 8ος στα ναυτιλιακά.

Αρχικά, μίλησε για τους δυο γιους που έχει αποκτήσει με την ηθοποιό Μυρτώ Αλικάκη.

«Ο Δημήτρης, ο μεγάλος μου γιος τελείωσε το πρώτο έτος του Θεάτρου Τέχνης όμως επειδή έκανε έναν μικρό ρόλο στο “Έτερος Εγώ” κάτι που το Θέατρο Τέχνης δεν δέχεται τον έδιωξαν. Τώρα περιμένουμε να δούμε αν θα πάει σε κάποια άλλη σχολή ή αν θα ξαναπάει στο Θέατρο Τέχνης αλλά από την αρχή… Δεν έχουν πρόβλημα μόνο με την τηλεόραση, ούτε στο θέατρο αφήνουν τα παιδιά να παίξουν ενώ φοιτούν».

«Του έχω μιλήσει για τις δυσκολίες του χώρου αλλά του έχω πει πως δεν πρέπει να επηρεαστεί ποτέ από το γεγονός πως τα πράγματα σε μένα και τη μητέρα του πήγαν καλά στη δουλειά. Υπάρχουν χιλιάδες ταλαντούχοι ηθοποιοί που περνάνε δύσκολα. Από εκεί και πέρα θέλω και τα δυο παιδιά μου να κάνουν αυτό που θέλουν… Ο Δημήτρης έγινε vegan και με έχει επηρεάσει και εμένα. Έχω ελαττώσει αρκετά το κρέας» ανέφερε αρχικά ο Πέτρος Λαγούτης για τον μεγάλο του γιο ενώ για τον μικρό είπε,

«Ο μικρός μου γιος, είναι 16.5 ετών τώρα, παίζει ποδόσφαιρο στον Ιονικό και κάνει μια άλλη σοβαρή προσπάθεια. Προσπαθεί να παίξει επαγγελματικά ποδόσφαιρο. Κι εκεί τα πράγματα είναι δύσκολα».

Στη συνέχεια, ο Πέτρος Λαγούτης μίλησε για τη σειρά «Παγιδευμένοι», όπου πρωταγωνιστεί.

«Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης είναι ιδιαίτερος τύπος. Είναι πολύ ωραίο παιδί. Είναι μια κατηγορία μόνος του. Στην αρχή λες “τι φάση;”. Αλλά τελικά λες είναι και γ@@ω τα παιδιά. Είναι πολύ ντόμπρος, πολύ ευθύς και ότι έχει να πει στο λέει. Εξαιρετική όμως είναι και η Μάρθα Λαμπίρη Φεντούροφ. Αυτή η κοπέλα θα μείνει. Στο λέω και να με θυμηθείς» δήλωσε ο Πέτρος Λαγούτης και συνέχισε,

«Είναι μια δολοφονία που χωρίς να το γνωρίζουμε από την αρχή, άμεσα εμπλεκόμενοι είναι οι δυο πρωταγωνιστές μας… Εγώ είμαι αστυνόμος πάλι… Δε ξέρω γιατί με διαλέγουν σε αυτόν τον ρόλο πάντα».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις