Asia Express: Ένα ανατρεπτικό παιχνίδι το οποίο ξεκίνησε δυναμικά αλλά και με πολλές ανατροπές.

Τα 9 ζευγάρια ξεκίνησαν αμέσως τις δοκιμασίες και όταν βρέθηκαν μπροστά στον Πέτρο Πολυχρονίδη για να μάθουν τα αποτελέσματα της δοκιμασίας και αυτόν που κατάφερε να πάρει την ασυλία, ο παρουσιαστής ανακοίνωσε πως ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση αποφάσισαν να αποχωρήσουν οικειοθελώς.

Το ζευγάρι μίλησε στην κάμερα και εξήγησε τον λόγο που αποχώρησε από το ριάλιτι.

«Κάτσαμε με το κορίτσι μου εδώ και μπήκαμε σε μια διαδικασία να σκεφτούμε πως μήπως δεν μας ταιριάζει αυτό εμάς. Μήπως τελικά το Asia Express δεν είναι για πριγκίπισσες και πρίγκιπες; Για μένα το πιο δύσκολο είναι το να βλέπω την Ιλάειρα να μην μου χαμογελάει. Δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω αυτό», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση να συμπληρώνει:

«Δεν μπορούσα να αντέξω το γεγονός ότι έπρεπε να ζητήσω στέγη από κάποιον που δεν μπορεί, δεν αντέχει να με φιλοξενήσει, δεν αντέχει να μου δώσει ένα πιάτο φαΐ. Και μέσα μου ψυχικά δεν το άντεξα. Δεν το αντέχω αυτό το πράγμα, συγγνώμη».

Τo περιπετειώδες παιχνίδι στην Καμπότζη ξεκίνησε με τη φωτογράφιση των ζευγαριών, ωστόσο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ο Πέτρος Πολυχρονίδης αιφνιδίασε τους παίκτες, καθώς τους ανακοίνωσε πως το παιχνίδι αρχίζει εκείνη τη στιγμή, με τα άτομα της φρουράς να τους παίρνουν όλα τα προσωπικά αντικείμενα.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της πρώτης δοκιμασίας η Χριστίνα Παππά έχασε τον γιο της, Δημήτρη και ξεκίνησε να τρέχει παντού και να φωνάζει το όνομα του. Κάποια στιγμή έπεσε πάνω στον Γιώργο Μαυρίδη και στη σύζυγό του, Κρίστη Καθάργια, οι οποίοι την καθησύχασαν, καθώς της είπαν πως πριν από λίγο τον συνάντησαν.

Παρουσιαστής του παιχνιδιού είναι ο Πέτρος Πολυχρονίδης, που θα υποδέχεται τα ζευγάρια των παικτών και θα τους δίνει τις απαραίτητες πληροφορίες για τις «επικίνδυνες» αποστολές τους.

Συμπαρουσιάστριά του είναι η Ζενεβιέβ Μαζαρί, αναλαμβάνοντας τον ρόλο της ταξιδιώτισσας και εξερευνήτριας, που γνωρίζει στους θεατές κάθε γωνιά της μαγευτικής και μυστηρίωδους Ασίας.

Τα ζευγάρια των παικτών είναι εννέα:

Γιώργος Μαυρίδης – Κρίστη Καθάργια (ζευγάρι)
Χριστίνα Παππά – Δημήτρης Παππάς (μαμά-γιος)
Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση (ζευγάρι)
Χρήστος Ζώτος – Στέλιος Λεγάκης (φίλοι)
Κωνσταντίνος Βασάλος – Φίλιππος Ιωάννου/ Fipster (φίλοι)
Χριστίνα Κολέτσα – Maria Maroulis (φίλες)
Θεοδώρα Ρασέλ – Κλόντια Ρασέλ (μαμά-κόρη)
Βιβή Μπασινά – Κατερίνα Καλίνογλου/Kat Kat (φίλες)
Νάσος Γαλακτερός – Παύλος Γαλακτερός (μπαμπάς-γιος)

Ο πιο σημαντικός στόχος τους, όμως, θα είναι μέσα σε αυτές τις 40 ημέρες που θα διαρκέσει το παιχνίδι να παραμείνουν μαζί και ενωμένοι, ξεπερνώντας σωματική και ψυχική κούραση. Στο τέλος κάθε εβδομάδας, ένα ζευγάρι θα «αποβιβάζεται» από το Asia Express και θα επιστρέφει στην Ελλάδα.

Το ζευγάρι που θα μείνει στο τέλος θα λάβει το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Όλοι οι παίκτες αναχώρησαν από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος το απόγευμα της Τρίτης 10 Μαΐου με αρχικό προορισμό την Κωνσταντινούπολη.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις