Σοφία Αλιμπέρτη: Ήταν μια από τις σπάνιες εμφανίσεις της ηθοποιού, η οποία απέχει από την τηλεόραση εδώ και πολλά χρόνια και ζει μόνιμα στην Πάρο.

«Υπάρχουν πράγματα που έχω ζήσει και δεν τα έχει πάρει κανείς χαμπάρι» δήλωσε η ηθοποιός.

Η Φαίη Σκορδά ταξίδεψε με την κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» στην Πάρο για να συναντήσει τη Σοφία Αλιμπέρτη, με την οποία μίλησαν για όλα.

Ο Πάριος και η Πάρος

Αρχικά η ηθοποιός μίλησε για τον Γιάννη Πάριο και την αγάπη της για την Πάρο, «Χωρίς θάλασσα γύρω μου εγώ δεν μπορώ. Στον Πάριο εκτός από τα παιδιά μας χρωστάω το ότι έκανα πατρίδα την Πάρο».

«Ήθελα να δω αρχικά πως θα είναι η ζωή μου εδώ στην Πάρο. Μου αρέσει η ζωή εδώ έχει μια ποιότητα, εδώ και το τίποτα έχει ποιότητα, ενώ στην Αθήνα το τίποτα μεταφράζεται σε άγχος, στρες, μεγεθύνονται όλα. Εδώ αλλάζουν οι ρυθμοί σου, τα θέλω σου. Το ήθελα πάντα να εγκατασταθώ εδώ» είπε για την απόφασή της να ζήσει στην Πάρο.

Για τη δημοσιότητα και την τηλεόραση

Όσον αφορά στις αλλαγές στα επαγγελματικά της: «Δεν με τρομάζουν τα γηρατειά, δεν με τρομάζουν πολλά πράγματα, αλλά με τρομάζει το να μην είμαι δημιουργική, αυτό μου δημιουργεί έναν πανικό. Έπρεπε να βρω κάτι για να μπορώ να είμαι εδώ. Άνοιξα ένα μαγαζί αλλά ήταν μεγάλο λάθος. Ήταν all day που σημαίνει έπρεπε να ήσουν εκεί πολλές ώρες το 24ωρο, με πολλές ευθύνες, χωρίς καμιά βοήθεια και με ένα κράτος που ένιωθα ότι… σε τιμωρεί αν έχεις μαγαζί. Κατάφερα να το δώσω φέτος».

«Όταν σταμάτησα την τηλεόραση είπα: Θέλω να ζήσω. Δεν μπορούσα να πάω σε μια παραλία και ήταν ο paparazzi πίσω από τον θάμνο, ήμουν από 12 ετών στην τηλεόραση, φτάνει» αποκάλυψε η Σοφία Αλιμπέρτη.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της παραδέχτηκε ότι έχει σκεφτεί να χτυπήσει παπαράτσι με το αυτοκίνητο, ενώ τόνισε πως τα παιδιά της φοβόντουσαν, καθώς καθημερινά υπήρχαν άγνωστοι με κάμερες έξω από τοι σπίτι.

«Ζούσα μήνες με τον φόβο και η αστυνομία δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Ήμουν απεγνωσμένη πήγα να τον χτυπήσω με το αμάξι, προκειμένου να έρθει η αστυνομία. Δεν τον χτύπησα όμως τη γλύτωσε, δεν τον πρόλαβα. Φοβόμουν τα πάντα και έκανα τα χειρότερα σενάρια του κόσμου. Ήταν πολύ δύσκολο».

Η άγνωστη σχέση της

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η Σοφία Αλιμπέρτη δεν δίστασε να αναφερθεί σε μία μακροχρόνια σχέση της, η οποία δεν έγινε ποτέ γνωστή.

«Είχα σχέσεις που δεν τις έμαθε ποτέ κανείς. Οριακά η δική μου γενιά δεν είχε αυτή την ευκολία με τα social (…) Είχα σχέση 7 χρόνια και δεν μαθεύτηκε ποτέ, μόνο όταν τελείωσε. Έχουν γράψει για μένα πράγματα που δεν τα έχω ζήσει ποτέ και δεν τους ξέρω κιόλας τους ανθρώπους και πράγματα που έχω ζήσει, δεν τα έχει πάρει κανείς χαμπάρι» αποκάλυψε η ηθοποιός και παρουσιάστρια.

Η επιστροφή στην τηλεόραση

Τέλος, μίλησε για τις σκέψεις της να επιστρέψει στην τηλεόραση και τόνισε πως δεν αποκλέει το ενδεχόμενο, όμως βασική της προϋπόθεση είναι να επανέλθει πίσω από τις κάμερες.

Η εμμηνόπαυση

Η Σοφία Αλιμπέρτη αναφέρθηκε επίσης, και σε μια πολύ σημαντική στιγμή για τη ζωή κάθε γυναίκας, την εμμηνόπαυση.

«Όταν μπήκα στην εμμηνόπαυση, αρχικά θύμωσα γιατί θεώρησα ότι η φύση δε με θέλει άλλο και με βάζει σε αναμονή… Αυτό που πραγματικά αισθάνθηκα ήταν για πρώτη φορά στη ζωή μου μία απίστευτη αίσθηση γαλήνης και ελευθερίας… Αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν το αλλάζω με τίποτα… για πρώτη φορά ανήκω σε εμένα και δεν με παρασύρει τίποτα, καμία ορμόνη και κανένα συναίσθημα…»!

«Οι γυναίκες του δικού μου ηλικιακού γκρουπ μας βρήκε πολύ νωρίς η εμμηνόπαυση. Από το στρες, από το άγχος δεν ξέρω από τι… Η ερωτική επιθυμία δεν υπάρχει πια».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις