Δέσποινα Βανδή: Την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για την προσωπική και την επαγγελματική της ζωή

Η Δέσποινα Βανδή αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, σχολίασε μεταξύ άλλων τη σχέση της με τον Νίκο Κοκλώνη, τα παιδιά της, την παρουσία της στην τηλεόραση, αλλά και τη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη, στον οποία έκανε ιδιαίτερη αναφορά.

Μάλιστα τόνισε χαρακτηριστικά, ότι νιώθει σαν η ζωή, να της έδωσε μία ακόμα ευκαιρία στην αγάπη: «Ήταν κεραυνοβόλος ο έρωτας. Ο έρωτας στα 50 έχει άλλη δυναμική. Ο Βασίλης με έπιασε από το χέρι και μου είπε ότι μπορούμε να κάνουμε αυτή τη βόλτα στη ζωή μαζί. Ήμουν φοβισμένη στην αρχή. Αυτό που ερωτεύτηκα στον Βασίλη είναι η αλήθεια του. Έχει μεγάλη δύναμη ψυχής και πολλή αγάπη μέσα του για όλους. Με τον Βασίλη κούμπωσαν οι ψυχές μας. Είμαι ευτυχισμένη που είμαι με τον Βασίλη, γεμίζει με χαρά την κάθε μου ημέρα… Έριξε όλες μου τις άμυνες».

Όσον αφορά στο κυνηγητό και στις ατελείωτες φωτογραφίες που κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο τις πρώτες ημέρες της σχέσης τους, η Δέσποινα Βανδή ανέφερε: «Εγώ και ο Βασίλης δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε και από κανέναν. Του είχα από την πρώτη στιγμή ότι θα υπάρξει αρκετό κυνηγητό. Με τον Βασίλη μας τραβούσαν με τα κινητά φωτογραφίες και τις πουλούσαν. Αυτό είναι αγριευτικό».

Μιλώντας για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου η τραγουδίστρια σχολίασε: «Την ευτυχία δεν την προεξοφλεί κανένας γάμος, την ευτυχία τη δουλεύουν δύο άνθρωποι μαζί Πάνω από όλα θέλω να υπάρχει σεβασμός».

Ακόμα μιλώντας για τον αγαπημένο της σύντροφο του αφιέρωσε το κομμάτι της «Δεν υπάρχει γυρισμός καρδιά μου». Όσον αφορά στο ενδεχόμενο μιας μελλοντικής συνεργασίας με τον ηθοποιό η Δέσποινα Βανδή σημείωσε, πως θα ήθελε να την σκηνοθετήσει σε κάποια θεατρική παράσταση.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις