Τις πρώτες διορθωτικές κινήσεις, ένα μήνα μετά την πρεμιέρα της νέας τηλεοπτικής σεζόν, εξετάζουν στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, με τα πρόσωπα να διαδέχονται το ένα το άλλο σε καίριες θέσεις των εκπομπών.

Μία από τις αλλαγές που διακρίνονται αφορά την εκπομπή “Το Πρωινό μας” με τη Φαίη Σκορδά, με τον Άγγελο Βουράκη να αξιοποείται στο  ενημερωτικό – δικαστικό κομμάτι της εκπομπής, ενώ θα συμμετέχει και στην εκπομπή που ακολουθεί αυτήν της Φαίης Σκορδά, τους Αταίριαστους.

Παράλληλα, όμως, αναζητείται και νέο πρόσωπο για το πάνελ του Πρωινό μας, άνδρας με εμπειρία στο lifestyle. Χτες, πάντως, Τρίτη είδαμε τον Έντουαρντ Στεργίου να κάθεται στο τραπέζι της εκπομπής σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής.

Οι πρώτες αλλαγές, πάντως, έγιναν στην εκπομπή Γεια σου της Μαρίας Μπακοδήμου. Αρχικά, αποχώρησε η Νεφέλη Μεγκ, η δικηγόρος και youtuber, η οποία είχε συμφωνήσει να κάνει τα πιο εναλλακτικά θέματα. Η youtuber αποχώρησε σε πολύ καλό κλίμα, με δεδομένο πως η εκπομπή κάνει στροφή σε πιο lifestyle περιεχόμενο, με περισσότερα βίντεο και λιγότερο σχόλιο.

Αυτή, βέβαια, φαίνεται πως δεν θα είναι η μόνη αλλαγή προσώπων που πλαισιώνουν τη Μαρία Μπακοδήμου. Τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν φαντάζει απίθανη και μία δεύτερη αποχώρηση, ενώ ήδη έχουν γίνει αλλαγές όσον αφορά στη διάρκεια που εμφανίζονται κάποιοι από τους συνεργάτες της εκπομπής.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις