Η Λόλα Νταϊφά, η οποία είχε συνδέσει το όνομά της με της δημόσιες σχέσεις του ΑΝΤ1, έπεσε θύμα κλοπής μέσα στο σπίτι της, χάνοντας κοσμήματα μεγάλης αξίας.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso μια λάθος κίνηση από την ίδια έμελλε να γίνει η αιτία να χαθούν ιστορικά κειμήλια της οικογένειάς της, αξίας άνω των 600.000 ευρώ.

Άνοιξε η ίδια στους ληστές

«Δεν περίμενα ποτέ πως εγώ η ίδια θα άνοιγα στους επίδοξους ληστές μου και θα έχανα όλα τα κοσμήματα, που χρονολογούνται ακόμη και από τον 18ο αιώνα» αναφέρει η Λόλα Νταϊφά στην εφημερίδα.

«Το φοβερό είναι ότι πήγαν απευθείας στο συρτάρι που τα είχα τοποθετήσει. Πολλοί βέβαια θα αναρωτηθούν γιατί δεν τα είχα στη θυρίδα: μα τα κοσμήματα ήθελα να τα φοράω, να τα χαίρομαι όταν βγαίνω έξω. Και τα φορούσα. Αλλιώς δεν έχει νόημα να έχει κάποιος κοσμήματα. Επίσης ήμουν σίγουρος ότι δεν θα συνέβαινε κάτι κακό σε μένα, γιατί το σπίτι μου είναι πραγματικό φρούριο. Από παντού είναι ασφαλισμένο και έχει συναγερμό» προσθέτει η ίδια.

Μάλιστα, η σπουδαιότητα της υπόθεσης είναι τέτοια, που από την πρώτη στιγμή για το συμβάν ενημερώθηκε η Interpol, ενώ στη ΓΑΔΑ σήμανε συναγερμό για τον θησαυρό της γυναίκας, η οποία έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά της με τις δημόσιες σχέσεις του ANT1, υπήρξε επιστήθια φίλη της Αλίκης Βουγιουκλάκη, του Μίνωα Κυριακού και πλήθος επωνύμων.

Το χρονικό

Στα μέσα του Οκτωβρίου, η Λόλα Νταϊφά επέστρεφε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στο σπίτι της στα βόρια προάστια.

Στην είσοδο της πολυκατοικίας ένας καλοντυμένος κύρος με μάσκα προστασίας τη χαιρετάει κανονικά και της λέει ότι γίνονται κάποιες εργασίες στον πάνω όροφο.

Όσο είχε ανοιχτή την πόρτα είχαν μπει στο εσωτερικό του διαμερίσματος άλλα δύο άτομα, χωρίς να τους αντιληφθεί, τα οποία και τη λήστεψαν.

«Ήταν κοσμήματα πολλών δεκάδων ετών, της γιαγιάς μου, της προγιαγιάς μου, του πεθερού μου. Ήταν πραγματικός θησαυρός και κυρίως είχαν τρομερή συναισθηματική αξία όλα αυτά» τόνισε η Λόλα Νταϊφά.

Η Λόλα Νταϊφά ευχαριστεί την ΕΛΑΣ «για όλες τις ενέργειες που έχει κάνει μέχρι σήμερα» προσθέτοντας ότι «αμέσως μάλιστα ειδοποιήθηκε και η Interpol προκειμένου να μην τα φυγαδεύσουν εκτός Ελλάδας».

«Οι αστυνομικοί μας είπαν πως πρόκειται για σπείρα Ρομά που ενεργεί με αυτόν τον τρόπο. Δυστυχώς έτυχε την ημέρα εκείνη να έχω κάποιο προσωπικό πρόβλημα, το μυαλό μου ήταν στο πρόβλημα και όχι στο σπίτι με αποτέλεσμα να μπουν οι “ποντικοί” ανενόχλητοι μέσα και να μην αφήσουν τίποτα» κατέληξε η Λόλα Νταϊφά για την περιπέτεια που βιώνει.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις