Καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4” της ΕΡΤ ήταν ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην περιπέτεια της φυλάκισης του, το μεγάλο οικονομικό χρέος που εξόφλησε στο δημόσιο αλλά και τον τρόπο που τον προσέγγισαν μετά από την αποφυλάκισή του

Όπως είπε ο ίδιος: «Είμαι ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει πολλά και που η χώρα του δεν το αναγνωρίζει. Κάνω τόσο μεγάλο θέμα τη φυλακή, που με έκανε σταρ. Από αλλού ήθελα να γίνω και αλλού έγινα. Προκαλώ να μου βρείτε έναν σχεδιαστή που έχει δώσει περισσότερα λεφτά από εμένα στο δημόσιο», τόνισε για όσα κατάφερε να ξεπληρώσει από το χρέος του.

Όταν οι παρουσιαστές με τη σειρά τους ανέφεραν πως ο κόσμος έχει αποδεχτεί ακόμη και με τις εκκεντρικότητες του, ο Λάκης Γαβαλάς δήλωσε: «Εγώ είμαι υπηρέτης του luxury ως δουλειά. Είμαι ένας καθημερινός άνθρωπος που πηγαίνω παντού, γιατί να με πουν ψώνιο; Για αυτό με αγαπάνε».

Αναφερόμενος στο χρονικό διάστημα που παρέμεινε στις φυλακές Κορυδαλλού, παραδέχτηκε πως στεναχωρήθηκε περισσότερο με την παράλληλη φυλάκιση της αδερφής του επειδή είχε παιδιά: «Έκλαψα από το πείσμα και την αδικία που ήταν και η αδερφή μου μέσα με ένα ανήλικο παιδί και με έναν γιο που έμπαινε στο πανεπιστήμιο και δεν μπορούσε να τα χαρεί. Όταν πήγα στην Εισαγγελέα είπα γιατί κρατάτε μια γυναίκα μέσα που δεν φταίει σε τίποτα; Και εκεί έκλαψα μπροστά της. Το μόνο που έκανε ήταν να μου δώσει μία καλή θέση εργασίας, ώστε να είναι λιγάκι πιο εύκολη η ζωή μου εκεί μέσα», είπε περιγράφοντας τη ζωή του εκεί».

Όσο για την ημέρα της αποφυλάκισής του, ο δημοφιλής σχεδιαστής ήθελε να μείνει μόνος και πήγε στο Ξυλόκαστρο, στο ξενοδοχείο ενός φίλου του. Όμως συνέβη κάτι αναπάντεχο για τον ίδιο: «Πήγα σε ένα φίλο μου που έχει ξενοδοχείο στο Ξυλόκαστρο για να ηρεμήσω. Πάω εκεί και με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε «Είμαστε από το γραφείο του κ. Σγουρού, θα ήθελε να σας συναντήσει όπου είστε». Λέω «πείτε στον κ. Σγουρό είμαι εδώ στο ξενοδοχείο που έχει και μια αίθουσα εκδηλώσεων, να μιλήσουμε εκεί». Από πού ήταν λες; Από το Star Channel! Τότε έκαναν τέτοια. Είναι γατούλες τα παιδιά. Την πάτησα. Βέβαια, όταν ήρθαν τους λέω περιμένετε να πάω να ντυθώ, να φτιαχτώ».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις