Το «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έχει κερδίσει το κοινό τη φετινή σεζόν και σύντομα θα αποτελέσει την πρώτη ελληνική σειρά που θα βρεθεί στις λίστες του Netflix, όμως μέχρι τώρα καταφέρνει να συναρπάζει το κοινό, ακόμα και με τις αποκαλύψεις στι οποίες προβαίνει ο δημιουργός της σειράς.

Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός, δημοσίευσε ένα βίντεο στο instagram του, μέσα από το οποίο αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο γυρίστηκε μία συγκλονιστική σκηνή, κατά την οποία το πτώμα του «Χαράλαμπου», τον οποίο υποδύεται ο Γιάννης Τσορτέκης, πετιέται στη θάλασσα.

Μάλιστα, όπως σημείωσε ο γνωστός σκηνοθέτης, ο Γιάννης Τσορτέκης έμεινε κάτω από την επιφάνεια του νερού για περισσότερα από 40 λεπτά με τους δύτες, να του παρέχουν οξυγόνο μέχρι να γυριστεί η σκηνή.

Συγκεκριμένα σχολίασε στο Instagram του: «Γυρίσματα με κρύο.. Για τις ανάγκες αυτού του γυρίσματος ο Γιάννης Τσορτεκης έμεινε κάτω από το νερό πάνω από 40 λεπτά με τους δύτες να του παρέχουν οξυγόνο έως ότου γυριστεί η σκηνή. Παράλληλα στο σχολείο με την Συμφωνική Ορχήστρα του Μίκη Θεοδωράκη, να γυρίζουμε μια από τις πιο κρύες αλλά και πιο αγαπημένες μου στιγμές της σειράς».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις