Έλενα Ασημακοπούλου: Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας, μεταξύ άλλων μίλησε και για την χωρισμό της από τον Μπρούνο Τσιρίλο.

Τη συνέντευξη έδωσε η ηθοποιός στην εκπομπή Happy Day. Ανάμεσα σε άλλα ανέφερε τον λόγο που άργησε να  αποκαλύψει δημόσια το διαζύγιό της με τον γνωστό ποδοσφαιριστή.

«Το ότι το ανακοίνωσα το καλοκαίρι, δεν σημαίνει ότι συνέβη και τότε. Έχω χωρίσει από τον προηγούμενο Οκτώβρη. Ο λόγος που το έκανα το καλοκαίρι ήταν μόνο για την κόρη μου. Ήταν κλειστά τα σχολεία, τα παιδιά είναι πολύ σκληρά, σε τέτοιες περιπτώσεις θα μπορούσαν να τις πουν πράγματα που μπορεί να την πλήγωναν», είπε αρχικά η Έλενα Ασημακοπούλου.

Και συνέχισε: «Ήταν αρκετά δύσκολοι οι πρώτοι μήνες του χωρισμού, και κυρίως προς το παιδί. Με τον Μπρούνο έχουμε τυπικές σχέσεις. Ζει μόνιμα στο εξωτερικό και έρχεται κάποιες μέρες κάθε μήνα για να δει το παιδί».

Όσον αφορά στην απουσία της από τον καλλιτεχνικό χώρο τα τελευταία χρόνια, η Έλενα Ασημακοπούλου εκμυστηρεύτηκε: «Μετά τον χωρισμό μου είμαι ήρεμη και χαρούμενη. Έχω κάνει πολλά πράγματα που θα ήθελα να κάνω, επέστρεψα τηλεοπτικά και πολλά άλλα. Δεν είναι τυχαίο που όσο καιρό ήμουν παντρεμένη, δεν ήμουν ενεργή επαγγελματικά. Το πάλευα αρκετό καιρό το πρόβλημα στον γάμο μου, έκανα πολλές σκέψεις αλλά δεν βρήκα ποτέ λύση στο πρόβλημά μου».

Τέλος, η Έλενα Ασημακοπούλου αποκάλυψε την πιο αμήχανη στιγμή της σε κάστινγκ λέγοντας: «Έχω πάθει κρίση πανικού όταν πέρασα κάστινγκ για τηλεοπτική εκπομπή του Γιώργο Λιάγκα. Κατέβηκα στο πλατό και ενώ είχα πει ναι θα έρθω, τελικά όμως δεν το έκανα ποτέ».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις