Καλεσμένος της εκπομπής “Στούντιο 4” ήταν σήμερα (23/11) ο ηθοποιός, Χρήστος Βαλαβανίδης, ο οποίος αποκάλυψε στιγμές από την καριέρα του, ενώ περιέγραψε τι συνέβη όταν έπαθε εγκεφαλικό επεισόδιο μέσα στο θέατρο.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε σε όσα έγιναν όταν ένιωσε να καταρρέει λίγο πριν την παράσταση και τη μεταφορά του στο νοσοκομείο: «Στα καμαρίνια, πριν την παράσταση έχασα τον κόσμο και ζαλιζόμουν. Έπεσα σε μία γωνία, με βούτηξε ο Κώστας Σπυρόπουλος, με πήγε στο νοσοκομείο και με έσωσε. Με πήγε εγκαίρως στο νοσοκομείο και με πρόλαβαν. Δεν ξέρω πόσο τυχαία ή της μοίρας είναι αυτά. Η παράσταση ήταν το Τοκ Τοκ και ήταν σημαντικό που δεν ήμουν μόνος».

Παραδέχτηκε πως μετά από χρόνια δουλειάς ο χαρακτήρας του άλλαξε: «Αλλοίωσα αρκετά τον χαρακτήρα μου, την συμπεριφορά μου. Πριν το εγκεφαλικό ήμουν πολύ οξύθυμος, αν κάτι δεν μου άρεσε. Ήμουν υβριστής και γινόμουν έξαλλος με πράγματα που υποτιμούσαν την νοημοσύνη μου. Έβριζα, θύμωνα και ήμουν επιθετικός. Δεν έδειρα ποτέ κανέναν βέβαια ούτε και έδωσα ποτέ χαστούκι σε κανέναν παρόλο που θα ήθελα αλλά είχα πολύ αιχμηρή γλώσσα. Σπάει κόκαλα η γλώσσα ως γνωστόν», ομολόγησε ο Χρήστος Βαλαβανίδης στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Για να προσθέσει αμέσως μετά: «Από αυτό μπορεί να έχανα και φιλίες αλλά τότε δεν με ένοιαζε. Είμαι λίγο αυτάρκης, αυτεξούσιος, εγωκεντρικός και το παραδέχομαι αλλά είμαι και καλό παιδί», είπε χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του.

Δεν παρέλειψε να πει πως χρωστά ευγνωμοσύνη στη Μαρία Μπονέλου και στον Σωτήρη Μουστάκα, αναφέροντας ένα περιστατικό που συνέβη στο Δελφινάριο όταν έπαιζαν μαζί σε καλοκαιρινή παράσταση. Ο ηθοποιός διαπίστωσε πως του είχαν κλέψει από το καμαρίνι την αμοιβή του 15ημέρου του και τότε η Μαρία Μπονέλου του έδωσε η ίδια τα χρήματα για να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του.
Ακόμη ένα περιστατικό που θυμήθηκε ο Χρήστος Βαλαβανίδης αφορά τον Στάθη Ψάλτη. Ο οποίος γύριζε ταινία κοντά στο σπίτι του και χωρίς να ξέρει ότι ο Χρήστος Βαλαβανίδης είναι άνεργος και χρειάζεται δουλειά, του πρότεινε να συνεργαστούν.

Ο Χρήστος Βαλαβανίδης παράλληλα με το θέατρο δεν σταματά να γράφει. Αυτό το διάστημα βρίσκεται στην έκδοση της τέταρτης ποιητικής του συλλογής. Όπως αναφέρει: «Η ψυχή στην ποίηση είναι γυμνή. Αυτό με βοήθησε και στο θέατρο».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις