Άρης Σοϊλέδης: Ο ποδοσφαιριστής μίλησε για την αγαπημένη του αλλά και τις δυσκολίες που βίωσε στην οικογένειά του.

Σε συνέντευξή του στον Θέμη Γεωργαντά, ο Άρης Σοϊλέδης αναφέρθηκε στον θάνατο του αδερφού του λόγω των ναρκωτικών, αλλά και τον χαμό του πατέρα του μετά από μάχη με τον καρκίνο.

«Η απώλεια του πατέρα μου ήταν το μεγαλύτερο σοκ που έχω περάσει μέχρι στιγμής στη ζωή μου. Ήταν κάτι που δεν μπορούσα να ξεπεράσω και ούτε νομίζω ότι το έχω ξεπεράσει εντελώς. Ήταν πολύ δύσκολη περίοδος, γιατί είχαμε χάσει και τον αδελφό μου έξι μήνες πριν», δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε: «Την ημέρα που σφράγισε η μεταγραφή μου, τότε έχασα τον αδελφό μου και την ημέρα που έβαλα το πρώτο μου γκολ με την Στεάουα, το ίδιο βράδυ έφυγε ο πατέρας μου».

«Με πονάει πολύ που δεν θα είναι στον γάμο μου και δεν θα δει τα παιδιά μου, τη γυναίκα μου. Πάντα είχα στο μυαλό μου να με δει να παίζω σε μεγάλες ομάδες, να μεγαλώσουμε μαζί κι επειδή αυτό δεν θα συμβεί, κάθε φορά θα τον νιώθω σαν απώλεια και θα με πονάει», εξήγησε.

Αναφορικά με τον χαμό του αδερφού του από τα ναρκωτικά, ο Άρης Σοϊλέδης είπε: «Μου λείπει, αλλά αυτό είναι κάτι άλλο. Ήταν επιλογή δική του το να είναι σε αυτή τη φάση με τα ναρκωτικά για πολλά χρόνια. Κάναμε προσπάθειες, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε».

Ο Άρης Σοϊλέδης αναφέρθηκε φυσικά και στη Μαρία Αντωνά και την πρώτη τους γνωριμία.

«Η αρχική μας κουβέντα έγινε μέσω του Instagram και μετά, καταλάβαμε ότι έχουμε και κάποιους κοινούς φίλους. Το πρώτο μήνυμα που της είχα στείλει ήταν το 2014 και δεν μου είχε απαντήσει. Ήθελα να της πιάσω κουβέντα για να την γνωρίσω.

Την είχα δει σε ένα μαγαζί που είχε παίξει μουσική και ως “γύπας” έστειλα “γεια σου, τι κάνεις;”. Μου άρεσε πάρα πολύ και η μουσική που έπαιζε, αλλά και εκείνη σαν γυναίκα. Της έστειλα, λοιπόν “γεια σου τι κάνεις; Έπαιζες χθες μουσική στο τάδε μαγαζί”, αλλά δεν μου έχει απαντήσει ποτέ», περιγράφει.

Ωστόσο, ο ίδιος θεωρεί ότι έκανε καλά που δεν του απάντησε. «Τώρα που το σκέφτομαι μετά από χρόνια, λέω πως καλά έκανε και δεν μου απάντησε. Βρισκόταν σε σχέση τότε και για αυτό δεν απάντησε. Μετά εγώ έκανα άλλη σχέση και μιλήσαμε ξανά το 2018. Κάποια στιγμή της έστειλα ένα μήνυμα στο Instagram, εκεί όμως είχαμε απάντηση, ξεκινήσαμε να μιλάμε, κανονίσαμε και βγήκαμε με κοινούς μας φίλους και έτσι κολλήσαμε. Από εκείνη την ημέρα είμαστε αχώριστοι», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε μάλιστα, στην πρώτη τους γνωριμία ήταν εκεί και οι γονείς του. «Ήταν πολύ γρήγορο και μάλιστα, την πρώτη φορά που βρεθήκαμε από κοντά ήταν και οι γονείς μου εκεί. Με τη Μαρία δέσαμε κατευθείαν, η χημεία μας, τα θέλω μας, τα πιστεύω μας έδεσαν. Ο μπαμπάς μου μάλιστα, ήταν όλο καμάρι στο μαγαζί που πήγαμε και την αγάπησε πάρα πολύ. Ακόμα και όταν πήγαμε να τον δούμε στο νοσοκομείο, δεν της άφηνε το χέρι. Είχε τρελό έρωτα με την Μαρία. H Μαρία στεναχωρήθηκε πάρα πολύ όταν τον χάσαμε, δυστυχώς, αλλά η αλήθεια είναι πως δέσαμε πάρα πολύ. Από εκείνη την μέρα και μετά συγκατοικήσαμε. Είμαστε πέντε χρόνια μαζί και σχεδόν τεσσερισήμισι χρόνια μένουμε μαζί», είπε κλείνοντας.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις