Χρήστος Βαλαβανίδης: Ο ηθοποιός αναφέρθηκε ανάμεσα σε άλλα στην περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του, ενώ μίλησε και για τους συναδέλφους του, Πέτρο Φιλιππίδη και Γιώργο Κιμούλη που «έχουν κακοπέσει».

Αρχικά ο Βαλαβανίδης μίλησε για τον μεγαλύτερο φόβο του, τον θάνατο.

«Ο μεγαλύτερος μου φόβος είναι ο θάνατος. Το να αλλοιωθεί κανείς και να εξαρτάσαι από άλλους πριν από τον θάνατο. Έφτασα κοντά στον θάνατο, χτύπησα κανονικά την πόρτα με το εγκεφαλικό και μου λέει ο Άγιος Πέτρος, «κύριε Βαλαβανίδη δεν είναι η ώρα σας, σας παρακαλώ να πηγαίνετε».

Ο ηθοποιός όμως, μίλησε και για την ευγνωμοσύνη που χρωστά στον Κώστα Σπυρόπουλο γιατί του έσωσε τη ζωή.

«Θυμάμαι ότι έχασα τον κόσμο, βρέθηκε ένας καλός άνθρωπος που λέγεται Κώστα Σπυρόπουλος ο οποίος με βούτηξε, με έβαλε στο αυτοκίνητο και με πήγε στο νοσοκομείο. Μου έσωσε τη ζωή. Χρωστάω τη ζωή μου στον Κώστα Σπυρόπουλο».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στη γυναίκα του, «Από τις πρεμιέρες μου δεν θέλω να λείπει ποτέ η γυναίκα μου, η Ασπασία Κράλλη. Απολύτως μου λέει την γνώμη της, ευτυχώς ή δυστυχώς. Παλιά ήμουν πολύ οξύθυμος και δεν το άντεχε, αλλά με νευρίαζε να υποτιμούν τη νοημοσύνη μου» πρόσθεσε ο Χρήστος Βαλαβανίδης στις κάμερες και τους δημοσιογράφους.

«Ήταν ανοησίες της στιγμής»

Ο Χρήστος Βαλαβανίδης είπε επίσης, ότι συγχωρεί πολύ εύκολα και έτσι συγχώρεσε και τους δύο συναδέλφους του Πέτρο και Γιώργο για τις ανοησίες τους.

«Μισώ και σιχαίνομαι την τσιγκουνιά και την μιζέρια πάρα πολύ! Όταν έβλεπα αυτά τα πράγματα σε έναν θίασο έβριζα και έκανα λεκτική επίθεση. Ίσως να έχω κατηγορηθεί για αυτό και από συναδέλφους μου αλλά δεν με ενδιαφέρει. Προσωπικά συγχωρώ και πολύ συχνά. Για να μην σας πω παραδείγματα που θα συγχωρούσα και τους συναδέλφους μου που έχουν κακοπέσει τον τελευταίο καιρό. Τον Πέτρο, τον Γιώργο. Δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά τους συγχωρώ για αυτά που έχουν κάνει γιατί ξέρω ότι ήταν ανόητα πράγματα. Ανοησίες της στιγμής».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις