Ντόρα Κουτροκόη: Η δημοσιογράφος δεν πρόλαβε καν να αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό από το πόστο της στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ, καθώς η εφαρμογή της απόφασης απομάκρυνσής της, υλοποιήθηκε άμεσα.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε σε δηλώσεις που παραχώρησε στο «Happy Day», η απόφαση ελήφθη εν αγνοία της και της ανακοινώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης.

Το ίδιο έγινε και με την απόφαση να σταματήσει από την παρουσίαση της εκπομπής που παρουσίαζε μέχρι χθες με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο.

Όπως αναφέρει η δημοσιογράφος,

«Την περασμένη Παρασκευή έμαθα ότι αποχωρώ από την εκπομπή και από το κανάλι. Ήταν κάτι που με ξάφνιασε γιατί τους 2-3 μήνες της συνεργασίας δεν υπήρξαν ζητήματα. Το μόνο που υπήρξε ήταν στην αρχή όταν ξεκίνησε η εκπομπή της πρώτες κιόλας δύο μέρες μου ανακοινώθηκε ότι δεν θα είμαι στο σύνολο της εκπομπής. Ήταν απόφαση του σταθμού την οποία ακολούθησα.

Μου ανακοινώθηκε την Παρασκευή από τη διοίκηση του σταθμού ότι σταματάω. Για ποιο λόγο ήταν η ερώτησή μου, δεν μπορώ να πω ότι έχω πάρει σαφή απάντηση. Δεν μας βγήκε αυτό ακριβώς που είχαμε στο μυαλό μας ίσως.

Δεν υπήρξε ούτε σύσταση ούτε σύσκεψη ότι κάτι δεν πάει καλά, γιατί η εκπομπή πάει καλά στους πίνακες τηλεθέασης. Ούτε υπήρξαν ζητήματα συμπεριφοράς και σχέσης μεταξύ των παρουσιαστών», είπε η Ντόρα Κουτροκόη στην κάμερα του «Happy Day».

«Δεν είχα τη στήριξη που περίμενα»

Η Ντόρα Κουτροκόη περιγράφει τη μέχρι τώρα συνεργασία της με τους δύο άντρες δημοσιογράφος, ως αρμονική.

«Η σχέση μου με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο εδώ και πάρα πολλά χρόνια είναι άριστη. Η αλήθεια είναι ότι ξαφνιάστηκα που δεν είχα τη στήριξη που θα περίμενα και από τους δύο. Όταν έχεις διαγράψει μια τέτοια πορεία στην δημοσιογραφία και την παρουσίαση όπως ο Δημήτρης Οικονόμου και ο Άκης Παυλόπουλος, θεωρώ ότι δεν τιμά ούτε εκείνους το γεγονός ότι λαμβάνεται ερήμην τους μια τέτοια απόφαση.

Σήμερα το απόγευμα μού ανακοινώθηκε ότι αύριο δεν θα είμαι στην εκπομπή. Δεν θεωρώ ότι έχω κάνει κάτι λάθος, ούτε ως προς το κανάλι ούτε ως προς τους συναδέλφους μου. Θεωρώ ότι η στάση δεν ήταν το ίδιο έντιμη απέναντί μου».

«Θα αποχαιρετίσω τους τηλεθεατές μέσα από το Happy Day, γιατί μέσα από τον ΣΚΑΪ δεν θα τα καταφέρω», είπε η Ντόρα Κουτροκόη.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις