Για όλους και για όλα μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε ο δημοφιλής ηθοποιός, Γιάννης Μπέζος, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική του του επιλογή να ολοκληρωθούν επιτυχημένες σειρές των κύκλο τους, παρά την διάθεση των σταθμών προβολής τους καθώς και στην γνώμη των άλλων.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Μπέζος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω σταματήσει το Ευτυχισμένοι Μαζί και το Άκρως Οικογενειακόν και της Ελλάδος τα παιδιά επειδή κάποια στιγμή δεν έπρεπε να συνεχίσουν διότι το αποτέλεσμα δεν θα ήταν αυτό που έπρεπε. Πολλοί είπαν διάφορα ότι «είμαι ένας αιμοσταγής πρωταγωνιστής που δεν σκέφτομαι τους άλλους» και τα λοιπά. Επιμένω και ξαναλέω, το αν σκέφτομαι τους συναδέλφους μου έχει κριθεί. Εμένα με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα που βγαίνει στον τηλεοπτικό αέρα».

«Με νοίαζει η γνώμη των άλλων, πως δεν με νοιάζει. Δεν με νοιάζει η γνώμη των ανόητων. Η γνώμη όμως ανθρώπων που τους εκτιμώ, με ενδιαφέρει πάρα πολύ» συμπλήρωσε ο Γιάννης Μπέζος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ.

Στο κλείσιμο της συνέντευξης, δε, όταν η Μαρία Μπακοδήμου θέλησε να… ζητήσει έμμεσα από τον δημοφιλή καλλιτέχνη μια φωτογραφία ή μια σέλφι, η αντίδραση του ήταν απολαυστική!

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις