Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να αποτελεί τη “βασίλισσα” της ελληνικής τηλεόρασης, πριν αναλάβει, όμως, την παρουσίαση του Πρωινού Καφέ στον ΑΝΤ1, ήταν ηθοποιός και με σημερινή δήλωση φαίνεται πως θα ήθελε να περάσει ξανά από αυτό το ρόλο.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια είχε καλεσμένο τον Τάκη Ζαχαράτο στη σημερινή (07/12) εκπομπή, με τον ίδιο να εκφράζει την επιθυμία του να δει την Ελένη Μενεγάκη στο μέλλον σε μία σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη όχι μόνο δεν εμφανίστηκε αρνητική, αλλά αυτοπροτάθηκε στον σεναριογράφο, σκηνοθέτη και ηθοποιό.
Όπως τόνισε, μάλιστα, δεν βιάζεται και αφήνει στον δημιουργό του «Μαέστρο» όσο χρόνο χρειαστεί. Ακόμη και 10 χρόνια…

«Να αυτοπροταθούμε. Χριστόφορε, εγώ κι ο Τάκης, ο Τάκης με προτείνει κι εγώ αυτοπροτείνομαι. Μη γελάς τώρα. Θέλω να ξεπεράσεις το πρώτο γέλιο και να μπεις σε μια δεύτερη, τρίτη ανάγνωση. Πάρε τον χρόνο σου και το βλέπουμε και σε μια δεκαετία. Δεν βιάζομαι» είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη, κοιτάζοντας τον τηλεοπτικό φακό.

«Ίδια θα είσαι, αγάπη μου, και σε 10 χρόνια», σχολίασε ο Τάκης Ζαχαράτος, με την παρουσιάστρια να απαντά: «Είπαμε, αυτά δεν γίνονται. Αυτό πια πάει στα θαύματα».

Υπενθυμίζεται ότι η Ελένη Μενεγάκη είχε πρωταγωνιστήσει και μάλιστα για δύο σεζόν σε τηλεοπτική σειρά. Ήταν το «Πάτερ Ημών», στα μέσα της δεκαετίας του 1990, με τον Κώστα Καρρά. Επίσης, είχε κάνει ένα πέρασμα από τις σειρές «Αχ Ελένη» και «Τα Μπακούρια», αλλά και δύο guest εμφανίσεις στις σειρές «Από Άλλο Ανέκδοτο» και «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις