Μετά τον πολύκροτο χωρισμό τους και την υπόθεση για την επιμέλεια των δύο παιδιών τους, η Σακίρα και ο Πικέ μπαίνουν σε νέες περιπέτειες, με τα δημοσιεύματα να προβάλλουν τα «άπλυτα» του Ισπανού ποδοσφαιριστή. Συγκεκριμένα, νέες πληροφορίες θέλουν τον Ζεράρ Πικέ να είχε πολυτάραχο ερωτικό βίο κατά τη διάρκεια της σχέσης του με την Κολομβιανή τραγουδίστρια.

Ο δημοσιογράφος και παπαράτσι Τζόρντι Μαρτίν, που έχει αποκαλύψει τα εντός του οίκου του ζευγαριού και έχει ακολουθήσει κάθε σπιθαμή της σχέσης τους, δεν αφήνει σε ησυχία τον σταρ του ποδοσφαίρου, καθώς πλέον «βγάζει» στη φόρα όλες τις απιστίες του Καταλανού άσου.

Σύμφωνα με τον Μαρτίν, κατά τη διάρκεια της σχέσης του με τη Σακίρα, είχε συνάψει ερωτικούς δεσμούς όχι με μία, αλλά με 50 γυναίκες: «Την έχει απατήσει όχι μόνο με την Κλάρα Κία, αλλά αμέτρητες φορές. Πάνω από 50. Η Σακίρα έχει αρχίσει να ανακαλύπτει τα πάντα» ισχυρίστηκε ο παπαράτσι.

Έδωσε, μάλιστα,  στη δημοσιότητα και όλες τις σχετικές λεπτομέρειες των παράνομων δεσμών του Ισπανού σταρ της μπάλας: «Ἠταν το 2012 και το 2016 με την πρώην σύντροφό του, Νούρια Τόμας, και πριν από δύο χρόνια με μια κοπέλα σε ένα νυχτερινό κέντρο στη Βαρκελώνη και η λίστα συνεχίζεται».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις