Προβληματισμός και ικανοποίηση επικρατεί στις καλύβες των Διασήμων και την Μαχητών του Survivor All Star, μετά τη διπλή αποβολή των φαβορί του παιχνιδιού. Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου αποβλήθηκαν από το Survivor καθώς παραβίασαν τους κανόνες και έκαναν χρήση κινητού τηλεφώνου, το οποίο προμηθεύτηκαν από ντόπιο στον Άγιο Δομίνικο.

Ορισμένοι παίκτες να δηλώνουν ικανοποιημένοι με την απόφαση της παραγωγής να θέσει εκτός Survivor τις παίκτριες, ωστόσο, υπάρχουν και κάποιοι που προβληματίζονται αντιλαμβανόμενοι τη θέση των δυο κοριτσιών και τους λόγους που το έκαναν.

Newsroom
Προβληματισμός αλλά και ικανοποίηση επικρατεί στις καλύβες των Διάσημων και την Μαχητών του Survivor All Star μετά τη διπλή αποβολή των φαβορί του παιχνιδιού. Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου αποβλήθηκαν από το Survivor καθώς παραβίασαν τους κανόνες και έκαναν χρήση κινητού τηλεφώνου το οποίο το προμηθεύτηκαν από ντόπιο στον Άγιο Δομίνικο.

Και μπορεί ορισμένοι παίκτες να δηλώνουν ικανοποιημένοι με την απόφαση της παραγωγής να θέσει εκτός Survivor τις παίκτριες, υπάρχουν και κάποιοι που προβληματίζονται καθώς επιχείρησαν να μπουν στη θέση των δυο κοριτσιών για τους λόγους που το έκαναν.

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star, θα έρθει ένας ακόμη δυνατός αγώνας με τους παίκτες της Μπλε ομάδας να θέλουν όσο τίποτα τη νίκη, καθώς έχουν κάνει σερί ηττών. Κάτι που πρέπει να αλλάξει σύντομα, αν θέλουν οι παίκτες να φάνε.

Η αναπάντεχη τροπή του αποψινού αγωνίσματος προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις Ένα από τα πιο διασκεδαστικά, αλλά και κουραστικά, αγωνίσματα θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές του Survivor απόψε στον ΣΚΑΪ.

Πρόκειται για έναν από τους viral αγώνες στην ιστορία του Survivor, ανάμεσα στους Μπλε και τους Κόκκινους. Η αναπάντεχη τροπή του αποψινού αγωνίσματος προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις και οι ομάδες, για πρώτη φορά, φανερώνουν την αντιπαλότητά τους αφήνοντας στην άκρη τις ευγένειες. Μάχες σώμα με σώμα οδηγούν σε ένα αποτέλεσμα, το οποίο θα χαραχτεί στη μνήμη όλων, παικτών και τηλεθεατών.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του Survivor δεν θα ολοκληρωθεί το αγώνισμα

Ο αγώνας θα δυσκολέψει ιδιαίτερα τους παίκτες του Survivor και δεν θα λείψουν οι τραυματισμοί. Οι παίκτες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Παρτσώλη στο «Πρωινό μας», θα κληθούν να κοντραριστούν σώμα με σώμα είτε με μαξιλάρια είτε με μεγάλα κοντάρια και θα προσπαθήσουν ο ένας να ρίξει τον άλλο από την πλωτή πλατφόρμα.

Ωστόσο, ο αγώνας δεν θα ολοκληρωθεί. «Για πρώτη φορά στην ιστορία του Survivor δεν θα ολοκληρωθεί το αγώνισμα. Ο λόγος είναι πως θα υπάρξουν μικροτραυματισμοί σε όλους τους παίκτες. Είναι τέτοια η ένταση στο αγώνισμα, που ο ένας παίκτης έρχεται τόσο κοντά στον αντίπαλο και προσπαθεί να τον διώξει έξω από την επιπλέουσα επιφάνεια. Δεν θα ολοκληρωθεί στο 10 ο αγώνας. Για πρώτη φορά στην ιστορία του Survivor ο αγώνας θα τελειώσει λίγο νωρίτερα γιατί οι μικροτραυματισμοί θα είναι πολλοί σε όλους τους παίκτες» είπε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ.

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε και την μεγάλη ανατροπή της βραδιάς. «Άλλος κερδίζει και άλλος πάει στο έπαθλο. Κάποια ομάδα φτάνει σε συγκεκριμένο σκορ, με το οποίο λήγει ο αγώνας, και δεν θα είναι αυτή που θα πάει στο έπαθλο. Και εκεί, όταν πάει στο έπαθλο, θα υπάρξει ακόμη μια ανατροπή που δεν μπορώ να σας πω με τίποτα».

Ποιος αποχωρεί από το Survivor

Τα spoiler σχετικά με την αποψινή αποχώρηση από το Survivor All Star είναι πολλά. Η Ρία Κολοβού, ο Κρις Σταμούλης, o Κώστας Αναγνωστόπουλος και η Εύη Σαλταφερίδου είναι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση που έχουν τεθεί στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού. Τα αρχικά spoilers ανέφεραν πως η παίκτρια που αποχωρεί από το Survivor είναι η Ρία Κολοβού. Μετά οι διαρροές άλλαξαν και ανέφεραν το όνομα του Κρις Σταμούλη ενώ τα τελευταία spoilers, τα οποία είναι και τα πιο πρόσφατα λένε πως από το Survivor φεύγει ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, γνωστός και ως Μισθοφόρος.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις