Πάολα: Η Πάολα είναι μία από τους καλλιτέχνες που εμφανίστηκαν στα νυχτερινά μαγαζιά όπου τραγουδούν, εν μέσω πένθους για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη.

Σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του «Πρωινού» η ίδια κλήθηκε να τοποθετηθεί για τον σάλο που προκλήθηκε από την απόφασή της.

«Γεια σας! Δεν θα πω τίποτα παιδιά, να είστε καλά. Όλες οι μανούλες έχουμε πει στο παιδί μας “πάρε με όταν φτάσεις”, είμαστε έτσι κι αλλιώς alert για τα πάντα» ανέφερε αρχικά η τραγουδίστρια.

Αν και ρωτήθηκε σχετικά, απέφυγε να σχολιάσει την επιλογή του Γιάννη Πλούταρχου να μην τραγουδήσει στο μαγαζί που εμφανίζονται μαζί. «Υπάρχει Θεός, αυτό θα σας δώσω ως απάντηση. Να είστε καλά» αρκέστηκε να πει η τραγουδίστρια.

Δείτε το βίντεο

Μετά την προβολή των δηλώσεών της, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε: «Ήταν μία απάντηση, εγώ νόμιζα ότι δεν θα μιλήσει. Κατηγορείται για κάτι η Πάολα; Ποια δικαίωση; Ποιος κατηγόρησε ποιον; Ούτε οι ίδιοι που αποφάσισαν να τραγουδήσουν, δεν έχουν καταλάβει τι έχει γίνει. Δεν κατηγόρησε κανείς κανέναν. Είναι θύμα σε κάτι η Πάολα; Για ποιον λόγο βγαίνει και λέει ότι υπάρχει Θεός; Ποιος την κατηγόρησε; Για ποιον λόγο κάποιοι να είναι υπεράνω κριτικής στην Ελλάδα;»

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις