Η Κριστίνα Ρίτσι έκανε μια αποκάλυψη σχετικά με μία ταινία της στο παρελθόν, όταν την απείλησαν πως θα κινηθούν νομικά εναντίον της, όταν εκείνη αρνήθηκε να γυρίσει μια ερωτική σκηνή.

Η ηθοποιός μίλησε στο «The View» και ανέφερε πως είναι πολύ χαρούμενη που πλέον, οι γυναίκες ηθοποιοί μπορούν να θέσουν τα όριά τους στην κινηματογραφική βιομηχανία.

«Είναι πραγματικά υπέροχο. Εμείς οι μεγαλύτερες κυρίες το συζητάμε συνέχεια. Είναι εκπληκτικό να βλέπεις ότι δεν χρειάζεται απαραίτητα να περάσουν κι άλλες γυναίκες από αυτά που έπρεπε να περάσουμε εμείς. Μπορούν να πουν “δεν θέλω να κάνω αυτή την ερωτική σκηνή”, “δεν θέλω να είμαι γυμνή”. Μπορούν να θέσουν όρια για τον εαυτό τους, πράγμα που εμάς δεν μας επιτρεπόταν ποτέ να κάνουμε», εξηγεί.

Στη συνέχεια, έκανε τη δική της αποκάλυψη σχετικά με μία απειλή που είχε δεχτεί. «Κάποιος απείλησε να με μηνύσει μια φορά, επειδή δεν ήθελα να γυρίσω μια ερωτική σκηνή με τον συγκεκριμένο τρόπο που ήθελε εκείνος. Αυτό πλέον έχει αλλάξει κι είναι υπέροχο να το βλέπεις», δήλωσε η ηθοποιός κλείνοντας.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις