Δημήτρης Σαλπιγγίδης και Αλέξανδρος Τζιόλης συμφώνησαν στο πάθος και στην ένταση που έχουν οι διεθνείς ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014, στο οποίο θα δώσουν τα πάντα ώστε η Εθνική Ελλάδας να κάνει το κάτι παραπάνω.

Θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να είμαστε έτοιμοι για το τουρνουά. Το περιμένουμε πάρα πολλούς μήνες και είναι φυσιολογικό να υπάρχει αυτή η θέληση για να δώσουμε το κάτι παραπάνω για την χώρα μας”, δήλωσε ο επιθετικός του ΠΑΟΚ πριν από την προπόνηση της Δευτέρας (26/05).

Κληθείς να σχολιάσει το Μουντιάλ, δήλωσε: “Σαν σκέψη υπάρχει αυτή την στιγμή αυτή η αναμονή, να πάμε να ξεκινήσουμε τα παιχνίδια, να ζήσουμε ένα τέτοιο μεγάλο τουρνουά στην πατρίδα του ποδοσφαίρου. Είναι φυσιολογικές σκέψεις αυτές”.

Για την ομοιογένεια της Εθνικής, απάντησε: “Αυτή η ομάδα έχει αποκτήσει ταυτότητα, όλοι χαίρονται που βρίσκονται εδώ και συμμετέχουν στην προσπάθεια της ομάδας. Είναι μια συνταγή που υπάρχει χρόνια”.

Τζιόλης: “Είμαστε σε καλή κατάσταση”

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης, αναφερόμενος στο Παγκόσμιο Κύπελλο, είπε: “Οι σκέψεις είναι πάντα ίδιες όταν μαζευόμαστε με την Εθνική ομάδα. Υπάρχει πάντα ένα καλό κλίμα και θέληση να αντιπροσωπεύσουμε την χώρα μας όσο καλύτερα γίνεται, τώρα ακόμα περισσότερο γιατί είναι μια μεγάλη διοργάνωση και είμαστε σε καλή κατάσταση όλοι και με μεγάλη θέληση και πάθος“.

Όσο για το αν θα μεταδώσει κάτι στους πιο άπειρους συμπαίκτες του, ξεκαθάρισε: “Εντάξει, έρχεται ένα ακόμη Παγκόσμιο Κύπελλο, δεν χρειάζεται να μεταφέρω κάτι εγώ, όλα τα παιδιά έχουν θέληση και πάθος στο πικ, το περιμένουμε πως και πως, προετοιμαζόμαστε γι’ αυτό και νομίζω ότι θα είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση”.

Τέλος, για το δέσιμο των διεθνών αποκρίθηκε: “Ναι, αυτή η ομάδα έχει δεθεί πάρα πολύ και από τις επιτυχίες και από τις καλές πορείες και είναι ένα ακόμη στοιχείο που δένει μια ομάδα. Είμαστε όντως μια δεμένη ομάδα, με ομοιογένεια και ο καθένας ξέρει τι πρέπει να κάνει μέσα στο γήπεδο και αυτό θα παρουσιάσουμε και στην Βραζιλία”.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις