Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα καλύψει τα συμβόλαια εξ’ ολοκλήρου τα συμβόλαια έξι ξένων παικτών του ΟΣΦΠ και θα δώσει τα πριμ της αγωνιστικής περιόδου.

Σε άριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης συνάντηση του Προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη κ. Μιχάλη Κουντούρη.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε να ενημερωθεί για όλα τα θέματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και μετά από την πολύωρη συζήτηση συνεχάρη τον κ. Κουντούρη για την δουλειά που συντελείτε σ’ όλα τα επίπεδα.

Εξέφρασε δε τον θαυμασμό του για την προσφορά του κόσμου στον Ερασιτέχνη και ανακοίνωσε στον κ. Κουντούρη την απόφαση του να καταβάλει όλα τα πριμ των ομάδων της περασμένης αγωνιστικής περιόδου καθώς και να καλύψει εξ’ ολοκλήρου τα συμβόλαια έξι αθλητών του Ολυμπιακού για την νέα σεζόν.

Οι αθλητές των οποίων τα συμβόλαια θα καλυφθουν από τον κ. Μαρινάκη είναι οι εξής:

1) Boyan Υordanov (Βόλεϊ)
2) Diachkov Andrii (Βόλεϊ)
3) Nikola Rađen (Πόλο)
4) Blai Mallarach (Πόλο)
5) Ivana Bramborova (Βόλεϊ)
6) Ξένη αθλήτρια για το Πόλο Γυναικών

Ο Ολυμπιακός ανακοινώνει ότι ο Boyan Yordanov ανανέωσε για έναν ακόμη χρόνο τη συνεργασία του ενώ στην περίπτωση της Ivana Bramborova η σπουδαία 29χρόνη Σλοβάκα υπέγραψε και αυτή συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους. Όσο αφορά την περίπτωση του Blai Mallarach ο Ολυμπιακός επανήλθε με νέα πρόταση στον Ισπανό και συμφώνησε μαζί του για συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Ο Πρόεδρος Μιχάλης Κουντούρης με δήλωση του θέλησε να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Μαρινάκη: “Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Μαρινάκη για την διαρκή στήριξη του προς τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό. Εύχομαι ν’ ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμα του και να είναι μαζί με τον κόσμο η δύναμη του συλλόγου μας”.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις