Το δράμα που περνάει ο Βαγγέλης Μόρας και ο αδερφός του στη Μελβούρνη δεν έμεινε απαρατήρητο από τους συμπαίκτες του διεθνή αμυντικού στη Βερόνα, οι οποίοι πριν από φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας με αντίπαλο την Αλ Χορ, φόρεσαν μπλουζάκια… σούπερμαν με το διάσημο πλέον #savemoras.

Ο Δημήτρης Μόρας διαγνώστηκε τον Μάρτιο με οξεία μυελογενή λευχαιμία, ένα είδος καρκίνου των κυττάρων, θανατηφόρο αλλά και σχετικά σπάνιο. Έκτοτε νοσηλεύεται στην Αυστραλία όπου είχε ταξιδέψει για διακοπές και εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται στο πλευρό του και ο Έλληνας άσος.

Το ταξίδι του 32χρονου ποδοσφαιριστή έχει διπλό σκοπό, αφού θα προσφέρει και μυελό των οστών σε μία προσπάθεια να σώσει την ζωή του αδερφού του.

Οι συμπαίκτες του στην ιταλική ομάδα στηρίζουν με κάθε τρόπο τις προσπάθειες του έμπειρου άσου που τα τελευταία 2 χρόνια έχει διαπρέψει με τις εμφανίσεις του στον σύλλογο.

Ως εκ τούτου, προσπάθησαν με έναν συμβολικό τρόπο να δείξουν την συμπαράστασή τους και συνάμα να κινητοποιήσουν κι αυτοί όσο μπορούν τον κόσμο, μέσω της καμπάνιας #savemoras που βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και καιρό στα social media.

Ο Βαγγέλης Μόρας από την πλευρά του έμεινε έκπληκτος μόλις είδε την κίνηση του συλλόγου του και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του μέσω twitter: “Δεν έχω λόγια για να εκφράσω τα συναισθήματά μου μετά από αυτήν τη χειρονομία. Ευχαριστώ παιδιά, ευχαριστώ Βερόνα”.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις