Μαρινάκης: Θα πολεμήσουμε και θα περάσουμε

Μαρινάκης: Θα πολεμήσουμε και θα περάσουμε
Αισιόδοξος ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να προκριθεί εάν παρουσιαστεί μαχητικός εμφανίστηκε ο μεγαλομέτοχος των πρωταθλητών Ελλάδας. Βαγγέλης Μαρινάκης.

"Είναι μία δύσκολη κλήρωση. Είναι πάρα πολύ καλές ομάδες. Ο Ολυμπιακός είναι μία νέα ομάδα. Στην προετοιμασία παίξαμε με δυνατές ομάδες. Πιστεύουμε ότι εάν βγάλουμε το ταλέντο μας, δείξουμε το πάθος που χρειάζεται αυτή η διοργάνωση και κάνουμε τα λιγότερα δυνατά λάθη, θα περάσουμε. Είμαστε αισιόδοξοι. Μας αρέσουν τα δύσκολα και με τον κόσμο και τον προπονητή μας πιστεύουμε ότι θα προκριθούμε. Θα το πολεμήσουμε".

"Με τον κύριο Μίτσελ και με ολόκληρο το επιτελείο βρισκόμαστε σε συνεχή επαφή. Πιστεύουμε στην ομάδα, έχουμε νέα παιδιά που δίνουν τον καλύτερο εαυτό. Χρειάζεται πάθος και δύναμη, αλλά τα έχουμε όλα αυτά. Μας αρέσουν τα δύσκολα και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που κάνει επιθέσεις και μπορούμε να σκοράρουμε όσο δυνατοί κι αν είναι οι αντίπαλοί μας μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε. Το είδαμε καιι πέρυσι, όταν αποκλειστήκαμε στις λεπτομέρειες από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πηγαίνουμε step by step".

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για το εάν θα ανακοινώσει και φέτος δύο μεταγραφές, όπως είχε κάνει πέρυσι μετά από την κλήρωση των ομίλων, δήλωσε χαμογελώντας: "Πολλοί λένε ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται. Θα δούμε".