Ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, με νέα τοποθέτησή του επανέλαβε την πάγια θέση για μετεγκατάσταση του γηπέδου του Παναθηναϊκού στην περιοχή του Βοτανικού, στο πλαίσιο του σχεδίου Διπλής Ανάπλασης.

“Είμαι σε επαφή με τον Ερασιτέχνη και έχω πει ξανά την άποψή μου. Περιμένουμε τις αποφάσεις τους και θα δούμε τι είναι καλύτερο για την πόλη. Υπάρχουν οικονομικά προβλήματα για το νέο γήπεδο (στον Ελαιώνα – Βοτανικό), αλλά θα πρέπει να το επιδιώξουμε. Το γήπεδο του Παναθηναϊκού, έτσι όπως είναι σήμερα η κατάσταση, δημιουργεί πολύ μεγάλο πρόβλημα και στους περίοικους και στους Παναθηναϊκούς.

Θα καθίσουμε να δούμε την κατάσταση. Έτσι ή αλλιώς, ο Παναθηναϊκός έχει σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο και σύμβουλο, τον κ. Αβραμίδη και έχω πολύ καλή σχέση με την ΠΑΕ και τον κ. Αλαφούζο, για να δούμε τι είναι καλύτερο και για τον Παναθηναϊκό και για την πόλη”, ήταν οι δηλώσεις του Γιώργου Καμίνη στον “Βήμα FM”.

Από την πλευρά του, ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων και γενικός γραμματέας του Παναθηναϊκού Κινήματος ξεκαθάρισε πως ο σύλλογος επιθυμεί το γήπεδο να γίνει στη Λεωφόρο και μόνο εκεί, γράφοντας στην σελίδα του στο facebook: “Όσο σταθερός παραμένει ο κ. Δήμαρχος στο θέμα του Βοτανικού, άλλο τόσο σταθερή είναι η δική μας θέση ‘Γήπεδο μόνο στη Λεωφόρο‘”.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο πρόεδρος της “πράσινης” ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος: “Έχω εξηγήσει στον κ. Καμίνη ότι για οικονομικούς, αλλά κυρίως για ιστορικούς λόγους, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θεωρεί καταστροφικό για το σύλλογο να φύγει από τη φυσική του έδρα, τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας”.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις