Οι Ντίνας, Νάνο και Ατζαγκούν κλήθηκαν από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και υπέγραψαν τα νέα συμβόλαιά τους με την ομάδα, όπως είχε συμφωνηθεί εδώ και αρκετές ημέρες.

Οι τρεις πράσινοι ποδοσφαιριστές εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το γεγονός ότι παραμένουν στην ομάδα με βελτιωμένες αποδοχές και μεγαλύτερα συμβόλαια.

Μετά από τις υπογραφές, ο Νάνο δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να είμαι μέλος του Παναθηναϊκού και για τα επόμενα χρόνια. Πιστεύω πολύ στην δουλειά που γίνεται στην ομάδα και το πλάνο που υπάρχει!

Αυτό που υπόσχομαι, αν και δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια, είναι να δουλέψω σκληρά, για να δικαιώσω την εμπιστοσύνη της διοίκησης και να μπορέσουμε όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε κι άλλους τίτλους στο μέλλον”.

“Αισθάνομαι καλά γιατί είναι πάντα όμορφο ο σύλλογος που ανήκεις να δείχνει ότι σε πιστεύει. Στην πορεία θα κάνουμε μαζί ακόμα μεγαλύτερα πράγματα”, δήλωσε ο Ατζαγκούν μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου.

Ο Θανάσης Ντίνας δήλωσε από την πλευρά του: “Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση του συμβολαίου μου και θέλω απλά να δικαιώσω όλους για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν”.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις