Τη φανέλα του Παναθηναϊκού μέχρι το καλοκαίρι του 2017 θα φοράει ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο που του είχε προτείνει η “πράσινη” ΠΑΕ.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στον σύλλογο ο οποίος με ανέδειξε και τον οποίο αγαπάω”, τόνισε στις πρώτες δηλώσεις του ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός του “τριφυλλιού”.

“Θέλω να ευχαριστήσω τον Παναθηναϊκό για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει για ακόμα μια φορά. Παρότι δεν είμαι των υποσχέσεων να ξέρετε πως θα δώσω ότι έχω ώστε, μέσα από την σκληρή δουλειά, να βελτιωθώ κι εγώ ατομικά αλλά και να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο”.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

“Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο για την μονοετή επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου του διεθνούς αμυντικού, ο οποίος θα παραμείνει πλέον στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2017”.

Κανονικά ο Μπούι

Την Πέμπτη οι “πράσινοι” επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το ρεπό τους και ο Γιάννης Αναστασίου ήταν στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του, καθώς και ο Ουασίμ Μπούι ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και εντάχθηκε στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας.

Η προπόνηση της Πέμπτης είχε αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις με πάσες, ακολούθως ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και οι παίκτες ολοκλήρωσαν με παιχνίδια σε μικρούς χώρους με έμφαση στην πίεση.