Ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού για την τεχνική του ηγεσία βρίσκεται ο Μάρκο Σίλβα.

Όπως γράφουν στην Πορτογαλία και επιβεβαιώνει η ΠΑΕ, ο 38χρονος προπονητής συγκαταλέγεται μεταξύ των βασικών υποψηφίων και η περίπτωσή του συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Ο νεαρός τεχνικός ήταν μέχρι πρότινος στο “τιμόνι” της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία είναι η δεύτερη ομάδα στην προπονητική καριέρα και με την οποία κατέκτησε φέτος το κύπελλο.

Προηγουμένως, είχε κοουτσάρει την Εστορίλ για μία τριετία, την οποία επανέφερε στην πρώτη κατηγορία.

Πρόκειται για παλαίμαχο Πορτογάλο ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά τα πρώτα βήματά του στην προπονητική.

Στην Πορτογαλία αναφέρουν πως ο Μάρκο Σίλβα είναι βασικός υποψήφιος για την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού.

Οι άνθρωποι των νταμπλούχων Ελλάδας υπογραμμίζουν ότι υπάρχουν προχωρημένες επαφές, αλλά τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί, αν και θα υπάρξουν άμεσα εξελίξεις.

“Σε επενδυτικό γκρουπ ο Καρίγιο”

Ο Ολυμπιακός έκανε την προσφορά για τον Γκουίντο Καρίγιο, εκείνος δεν τη δέχτηκε, αλλά ο παίκτης πιθανόν να μετακινηθεί στην Ευρώπη, αφού ένα επενδυτικό γκρουπ θα αγοράσει τα δικαιώματά του.

Αυτό τουλάχιστον δημοσιεύει η αθλητική εφημερίδα της Αργεντινής “Ole”, επικαλούμενη λεγόμενα υπευθύνου.

“Τον Καρίγιο τον ζήτησαν αρκετές ομάδες, αλλά προσφορά υπήρχε μόνο από τον Ολυμπιακό. Την απέρριψε γιατί θέλει να παίξει σε άλλο πρωτάθλημα. Υπάρχει επίσης και ένα επενδυτικό γκρουπ, που θέλει να τον αγοράσει και να τον πάρει στην Ευρώπη”, ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις