Ο Μάρκο Σίλβα έχει την πρόθεση να προβεί ακόμα και σε μηνύσεις εναντίον μελών του ΔΣ της Σπόρτινγκ για προσβολή προσωπικότητας και προσπάθεια υποβάθμισής του ως επαγγελματία, από τη στιγμή που οι Πορτογάλοι δεν λύνουν με αποζημίωση το συμβόλαιό του ώστε να υπογράψει στον Ολυμπιακό.

Μέχρι αυτήν την ώρα δεν έχει αποδεσμευτεί επίσημα από την Σπόρτινγκ, παραμένοντας τυπικά προπονητής της και ενώ η διάμαχη καλά κρατεί. Οι "ερυθρόλευκοι", πάντως, έχουν διαψεύσει ήδη δύο φορές πως χαλάει η υπόθεσή του, τονίζοντας πως στα προσεχή 24ωρα θα ανακοινωθεί επίσημα.

Bέβαια, πάντα υπάρχει η πιθανότητα να κάνει πίσω η μία πλευρά ή και οι δύο, κάτι που θα ανοίξει για τα καλά τον… δρόμο για την επίσημη συμφωνία του Σίλβα με τον Ολυμπιακό.

Το αργότερο μέχρι την 1η Ιουλίου ο Σίλβα θα πρέπει να είναι στην Ελλάδα για να αναλάβει επίσημα τα καθήκοντά του, πλην όμως την δεδομένη στιγμή και με βάση τα όσα γίνονται γνωστά, αυτό δεν φαίνεται να είναι κάτι τόσο απλό.

O ίδιος πάντως φαίνεται αποφασισμένος να πιέσει με κάθε τρόπο ώστε να απαλλαγεί και επίσημα από την Σπορτινγκ.

Την ίδια στιγμή η ομάδα της Λισαβόνας αποφεύγει να πει το παραμικρό για την υπόθεση. Αν και της ζητήθηκε από τους Πορτογάλους δημοσιογράφους η θέση της για την περίπτωση του Σίλβα δεν υπήρξε καμία επίσημη αντίδραση.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις