Ο αδερφός του διεθνή αμυντικού, Βαγγέλη Μόρα, Δημήτρης, άφησε την τελευταία πνοή το βράδυ της Παρασκευής σε ηλικία 34 ετών, χάνοντας τη μάχη με τη λευχαιμία.

Η ομάδα του Μόρα, Βερόνα, ανακοίνωσε το τραγικό συμβάν τις πρωινές ώρες του Σαββάτου (18/7) εκφράζοντας τα βαθύτατα συλλυπητήριά της. Παράλληλα έδωσε άδεια στον Έλληνα παίκτη για να βρεθεί δίπλα στην οικογένειά του:

Ο Δημήτρης Μόρας νοσηλευόταν για καιρό στην Αυστραλία, αλλά εδώ και λίγες ημέρες είχε μεταφερθεί στην πατρίδα του, όπου συνέχιζε τη νοσηλεία. Τον Απρίλη του 2014 βρέθηκε στην Αυστραλία για διακοπές επισκεπτόμενος κάποια ξαδέλφια του.

Μια εβδομάδα μετά και από την στιγμή που ένιωθε κάποια αδιαθεσία επισκέφθηκε στο νοσοκομείο για κάποιες προληπτικές εξετάσεις. Όπως αποδείχθηκε όμως τα πράγματα δεν ήταν τόσο απλά.

Μετά από δυο μέρες οι γιατροί του νοσοκομείου ειδοποίησαν τα ξαδέρφια του Δημήτρη Μόρα πως ο 34χρονος έπρεπε άμεσα να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο της Αυστραλίας καθώς έπασχε από καλπάζουσα λευχαιμία. Μάλιστα, απαγόρεψαν να ταξιδέψει πίσω στην Ελλάδα καθώς ένα τέτοιο ταξίδι μπορεί να του κόστιζε ακόμα και τη ζωή του.

Ο Δημήτρης Μόρας μπήκε στο κλινική “Alfred” της Μελβούρνης και άρχισε την θεραπεία του ενώ με το που έγινε γνωστό το πρόβλημα που αντιμετώπιζε αρκετοί Έλληνες ομογενείς τον επισκέφτηκαν στο νοσοκομείο για να του συμπαρασταθούν και να τον βοηθήσουν όπως μπορούν. Μάλιστα ο Βαγγέλης Μόρας ταξίδεψε αρκετές φορές μέσα στη χρονιά στην Αυστραλία προκειμένου να συμπαρασταθεί στον αδερφό του, αλλά και να τον βοηθήσει δωρίζοντάς του μυελό των οστών.

Πηγή: kosmoslarissa.gr

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις